Societat

Oci

PortAventura presenta "La Isla Maldita", el passatge de terror estrella del Halloween 2019

Per Lluís Rovira i Barenys

El passatge del terror La Isla Maldita compta amb una escenografia molt acurada
El passatge del terror La Isla Maldita compta amb una escenografia molt acurada | Lluís Rovira i Barenys

PortAventura World ha fet una important aposta de cara a potenciar el Halloween 2019 amb la posada en marxa de "La Isla Maldita", l'atracció estrella d'aquesta temporada. Aquest passat divendres a la nit se'n va fer la presentació davant els representants de la premsa els quals van tenir l'oportunitat de fer el primer tast de l'atracció.

La Isla Maldita s'ha instal·lat a la zona on hi ha Costa Caribe. Té un recorregut d'un quilòmetre i des de PortAventura World s'assegura que és un passatge de terror únic a Europa. Al llarg del seu recorregut arriben a  aparèixer fins a un centenar de fantasmagòrics pirates que s'amaguen en els molts racons d'aquest itinerari de por. La Isla Maldita és un dels quatre passatges del terror que ofereix PortAventura World aquest any. Els altres tres són Apocalipsis Maya, [REC] Experience i Horror en Texas.

Però l'oferta de PortAventura per aquest Halloween no s'acaba aquí. També ha preparat un total de nou espectacles pensats pels més petits dins una proposta adreçada al públic familiar i que es complementen amb uns menús "vampírics" per a totes les edats. El Halloween 2019 de PortAventura es va posar en marxa aquest dissabte 21 de setembre i estarà actiu fins el proper 17 de novembre.

Balanç positiu de l'estiu 2019 a PortAventura

PortAventura tanca l'estiu d'aquest any amb un balanç positiu. Segons les dades facilitades pel propi parc temàtic, el creixement d'ocupació als seus hotels ha estat d'un 9% respecte l'any anterior i durant l'estiu s'ha mantingut una ocupació del 95%. A més, les xifres de visitants als tres parcs, PortAventura Park, Ferrari Land y PortAventura Caribe Aquatic Park, són superiors a l'any anterior destacant els creixements que s'han experimentat a mercats com el britànic, en un 10%, i en el rus, en un 27%. Pel que fa a al temporada d'Halloween, una de les que creen més expectació, ha anat experimentant un augment de visitants any rere any. De cara a enguany, amb els nous passatges i l'oferta d'espectacles que s'ha preparat, es preveu un nou creixement.

 

Comenta aquest article