Esports

Bàsquet

El CB Cambrils es prepara de cara a l'imminent inici de la competició de lliga

Per Redacció

El CB Cambrils masculí amb els jugadors del CB l'Ametlla, després de jugar l'amistós la setmana passada
El CB Cambrils masculí amb els jugadors del CB l'Ametlla, després de jugar l'amistós la setmana passada | Redacció

El Club Bàsquet Cambrils es va posar en marxa a finals d'aquest passat mes d'agost i fins al proper 28 i 29 de Setembre que serà quan comencin les lligues de gairebé totes les categories, els diferents equips del club estan de pretemporada. Aquesta pretemporada va començar amb unes sessions de platja i un stage de tres dies a l'Hospitalet de l'Infant on jugadors i preparadors van gaudir d'uns dies de convivència i preparació física. Des d'aquest mes de setembre els nou equips del CB Cambrils (preinfantil, infantil, cadet, júnior i sènior masculins i preinfantil, dos cadets i sènior femenins) ja entrenen al Palau Municipal d'Esports de Cambrils preparant l'inici de temporada.

Jornada de partits amistosos, aquest dissabte 21 de setembre

Demà dissabte 21 de setembre el club organitza una jornada de partits amistosos per a tots els equips com a preparació de cara a l'inici de lliga. Pel que fa als sèniors, aquesta temporada es manté el patrocini de Hyundai. El sènior femení estarà entrenat per Francesc Aixalà, director tècnic del club. Continuen a l'equip Marta Amorós, Mireia Gòrriz, Maria Ferrús, Patricia Fernández i Mar Andreu i s'incorporen a l'equip procedent del júnior femení, Iris Alcina, Marta Álvarez, Marta Cobos, Júlia Risalde i Flor Devesa. L'equip encara podria incorporar alguna jugadora més en els propers dies.

Al sènior masculí hi ha canvi d'entrenador. L'entrenador de l'equip és Òscar Làzaro que deixa l'equip com a jugador i passa a ser-ne el responsable tècnic. Pel que fa als jugadors, es manté gran part dels que formaven la plantilla de la temporada passada; Àlex Rodríguez, Marc Torrente, Pere Tost, Pablo Fernández, Ruben Molina, Òscar Font, Ramon Paris, Antonio Cañete, Emmy Sanfilippo i Andreu Febrer i s'incorpora el Ferran Martín i Joan Berenguer, jugadors formats a la casa i l'Enric Maduell procedent del CN Reus Ploms.

Amistós de pretemporada a l'Ametlla de Mar

El passat dissabte 14 de setembre el sènior masculí del Hyundai-C.B. Cambrils va fer el seu primer amistós de la temporada contra el C.B. L’Ametlla, participant en el II Memorial a Amar Bouazaoui Margalef a la mateixa població, jugador i company d’alguns dels integrants actuals de l’equip del poble, que malauradament va morir fa uns anys.

El Hyundai-CB.Cambrils va fer un partit de menys a més. En un inici amb molts nervis, fruit de la falta de ritme de competició. Es va poder millorar a mesura que anaven passant els minuts. Treballant en defensa i polint els errors ofensius, els cambrilencs van poder tirar el partit endavant. Independentment del resultat, es va aconseguir practicar els conceptes treballats durant la pretemporada i començar a agafar ritme de competició. El CB Cambrils vol agrair al CB l’Ametlla i a la família de l’Amar, l'oportunitat d'haver pogut participar en el seu memorial.

Comenta aquest article