Esports

Cambrils acollirà aquest diumenge una nova prova de tir amb arc corresponent a la Lliga Estatal Postal

Per Berta Ruiz



Imatge de la darrera prova de la Lliga Estatal Postal celebrada a l'Estadi Municipal de Futbol de Cambrils, el passat mes de juny
El proper diumenge dia 14 de gener tindrà lloc al Palau Municipal d'Esports de Cambrils una nova competició de tir amb arc, concretament una tirada de la Lliga Estatal Postal -corresponent a la Lliga catalana i a la Lliga espanyola- que se celebren conjuntament. Tal com va explicar la secretària del Club d'Arquers Cambrils -Marisa Carrillo- a Revista Cambrils Diari Digital, "la competició de diumenge és una prova puntuable que classifica per al Campionat d'Espanya i el Campionat d'Europa, i en aquest cas, serà la competició prèvia per al Campionat de Catalunya", que també se celebrarà al Palau Municipal d'Esports de Cambrils, els propers dies 10 i 11 de febrer.

La competició s'iniciarà entorn les 9 del matí i finalitzarà cap a dos quarts d'una del migdia. En la tirada hi participaran clubs de tot Catalunya per tal d'aconseguir puntuar i classificar-se per a les competicions corresponents al Campionat d'Espanya i el Campionat d'Europa -de moment ja hi ha una seixantena de tiradors apuntats- i una quinzena de tiradors del Club d'Arquers Cambrils, que és el nombre habitual de tiradors cambrilencs que participen en competició.

Els propers dies 10 i 11 de febrer, al Palau Municipal d'Esports de Cambrils tornarà a ser doncs, l'escenari del Campionat de Catalunya de tir amb arc. En aquesta ocasió, hi haurà entrega de premis i trofeus especials, que comptaran amb la col·laboració de les àrees de Turisme, Esports i Promoció de Ciutat de l'Ajuntament de Cambrils.

Comenta aquest article