Informació general

Projecció

L'ANC Cambrils projectarà, dijous, el documental «Les nostres accions, el nostre poder: del pacifisme a la lluita noviolenta»

Per Redacció

Cartell del documental que es projectarà, demà, al Centre Cultural
Cartell del documental que es projectarà, demà, al Centre Cultural | Cedida

Demà dijous, a les 19 hores de la tarda al Centre Cultural, la territorial de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Cambrils projectarà el documental "Les nostres accions, el nostre poder: del pacifisme a la lluita noviolenta", una producció d'Uniunfandos per l'ANC realitzada per Roger Reig. L'obra explica en què consisteix la lluita noviolenta i com desenvolupar-la. En acabar la projecció de l'audiovisual, que és gratuïta i oberta a tothom, hi haurà un debat sobre el tema tractat, conduït per la Neus Cerdà, secretaria nacional del Secretariat de l'ANC.

Ara, l'ANC ha iniciat, després d'haver fet diferents sessions de formació sobre noviolència, una etapa de divulgació d'aquesta pràctica de desobediència civil amb la projecció d'aquest documental. L'objectiu és refermar el compromís de l'entitat independentista amb aquesta estratègia i esdevenir una eina didàctica que interpel·li l'espectador.
 

Comenta aquest article