Informació general

Participació

L'Eixample Vila celebrarà, dissabte, una nova festa comunitària veïnal

Per Redacció

Imatge de la primera festa veïnal que es va fer a l'Eixample Vila, el passat mes de març
Imatge de la primera festa veïnal que es va fer a l'Eixample Vila, el passat mes de març | Cedida

El veïnat del barri de l’Eixample Vila celebrarà la segona festa comunitària “Fem festa, fem barri”, aquest dissabte 21 de setembre a l’avinguda de Josep Vidal i Barraquer. L’esdeveniment s’emmarca en el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural de l’Ajuntament de Cambrils, que s’està portant a terme a tres barris del municipi per crear nous espais per a la millora de la convivència, la inclusió i la cohesió social des d’una mirada comunitària i intercultural.

Les activitats s’han organitzat d’una manera participativa a partir de trobades obertes amb veïns i veïnes que s’estan convocant periòdicament al barri. En aquest cas, les persones de l’Eixample Vila participants han decidit incidir en promoure la cura, la neteja i millora del barri amb el lema “+ Verd + Net + Viu + Barri”.

La festa començarà a les 17 hores amb una cercavila molt especial i posteriorment hi haurà una xocolatada i tallers creatius i participatius per a totes les edats amb l’objectiu de sensibilitzar en el reciclatge i hàbits ecosostenibles. La festa acabarà amb un taller molt divertit per ballar bollywood, pensat per a totes les edats i capacitats. A més, s’ha reservat un espai de paradetes per a entitats, per donar visibilitat i difondre accions comunitàries que s’estan duent a terme.

La trobada està organitzada pel Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural de l’ Ajuntament de Cambrils, amb la participació de veïns i veïnes de l’Eixample Vila, l’Associació de Veïns Barri de l’Estació, la Comissió de Festes de l’Eixample Vila, l’Escola Crea’t i Secomsa Baix Camp, amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat.

Activitats:

- Cercavila + Verd + Net + Viu + Barri

- Xocolatada i coca

- Ens pintem amb colors ben especials!

- Paradetes d’entitats

- Cistella de les idees

- Taller de bollywood de l’Escola Crea’t

- I més sorpreses!!!

Comenta aquest article