Cultura

Música

El Trio Claret obrirà la nova temporada del Cicle de Concerts de Tardor a la Cripta

Per Redacció

Foto del Trio Claret que actuarà el proper diumenge a la Cripta
Foto del Trio Claret que actuarà el proper diumenge a la Cripta | Cedida

El Trio Claret obrirà la nova temporada del Cicle de Concerts de Tardor a la Cripta de l’Ermita, aquest proper diumenge 22 de setembre a les 19:30 hores. El cicle comença així amb una formació de música de cambra vinculada amb el municipi, ja que el violinista Gerard Claret va participar als inicis del Festival Internacional de Música. Ara torna a Cambrils acompanyat dels seus dos fills, Sergi (viola) i Jordi (violoncel), per oferir un concert amb peces de compositors com Mozart, Beethoven i Strauss.

El cicle continuarà el 20 d’octubre amb la veu de Maria Rodés i la guitarra d’Isabelle Laudenbach. L’espectacle Elíptica, programat pel Festival Accents, és un recull de cançons i passatges musicals dedicats al seu tiet besavi Lluís Rodés.

El 10 de novembre arribarà el sextet de jazz innovador ((Seismic)), integrat per una secció de quatre instruments de vent acompanyats de piano, contrabaix i bateria, dins la programació de l’11a edició del Festival Internacional de Jazz i Blues de Cambrils. El segon concert de novembre, el dia 17, anirà a càrrec del grup de Gospel cambrilenc Blaus de Mar, dirigit per Albert Galcerà. I el 24 de novembre el festival Accents portarà a la Cripta Verdcel amb el seu nou treball Bifocal, on Alfons Olmo ha bastit una veu única dins el llenguatge modern de la cançó.

El divendres 6 de desembre, de la mà de la Coral Verge del Camí, la Cripta acollirà un espectacle de cinema i música: la projecció de la pel·lícula eslovaca Jánosik, acompanyada amb música en viu del Trio Mandràgora, que oferirà obres originals de Robert Faltus.

El 15 de desembre, a l’Ermita de la Mare de Déu del Camí, la Coral Verge del Camí oferirà el Concert de Nadal, tradició iniciada l’any 1968 que esdevé l’inici de les festes nadalenques.

El cicle de tardor-hivern s’acomiadarà el 19 de gener de 2020 amb l’actuació de Carles & Sofia piano duo, que interpretaran Amor Brujo amb una espectacular sincronització i una comprensió mútua excepcional.

Aquest cicle, amb una programació de vuit concerts entre setembre del 2019 i gener del 2020, està organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils amb la col·laboració de l’Associació Coral Verge del Camí i l’Associació La Mar de Jazz. Els preus de la programació varien entre els 5 i els 10 euros. El Concert de Nadal és gratuït.

Comenta aquest article