Camp

Esports

La Marató del Priorat combinarà, el proper 6 d'octubre, esport, música i visites enoturístiques

Per Redacció

Imatge d'una edició passada de la Marató del Priorat
Imatge d'una edició passada de la Marató del Priorat | Jordi Santacana

Colòmbia, EEUU, Mèxic, Austràlia, Polònia, Rússia, Alemanya, Bèlgica o Canadà són alguns dels països d’origen dels molts inscrits a la VI Marató del Priorat del proper 6 d’octubre, la més internacional de totes elles. Una cursa diferent pensada per corredors i per a corredors, on l’esport s’acompanya en tot moment de música, visites enoturístiques, dinars de germanor, actuacions al carrer i de l’excel·lent vi del Priorat per a participants i acompanyants. Tot envoltat de festa i bon ambient.

Els Cellers de la DO Montsant i DOQ Priorat han cregut en tot moment en el projecte i han col·laborat any rere any  en aquest esdeveniment únic. Una cursa d’àmplia i cada cop més nombrosa participació popular que s’ha fet “gran”, adulta, i desitja evolucionar per millorar encara més.

Música, activitats esportives complementàries i visites eno-turístiques completen el programa paral·lel a les  dues grans curses (42km i 21km) que poden gaudir tots els assistents al punt de trobada –la Cooperativa Falset-Marçà –o en  cadascun dels espectaculars i sorprenents avituallaments.

Es pot participar disfressat

Tothom qui vulgui pot participar a les curses disfressat. El certamen premia també els grups i les disfresses, especialment les que inclouen motius relacionats amb el vi. Els obsequis dels primers classificats són ampolles màgnum dels  cellers col·laboradors, per tant, vi del Priorat d’alta qualitat.

Tot plegat fa que la Marató del Priorat no sigui únicament un gran esdeveniment esportiu, s’ha convertit en  una festa pel corredor, qui la marca al calendari com una cursa a on tornar any rere any, fet que ha provocat el  creixement continu i sostingut del nombre de participants edició rere edició, destacant la participació cada vegada més nombrosa del públic femení, que ja representa més d’un terç dels assistents.

Comenta aquest article