Esports

Handbol

El Club Handbol Cambrils 2019-2020 es presenta davant de la seva afició

Per Berta Ruiz

Foto de grup de tots els equips i tècnics del Club Handbol Cambrils
Foto de grup de tots els equips i tècnics del Club Handbol Cambrils | Berta Ruiz
El Club Handbol Cambrils va organitzar, el passat dissabte, el XVIII Memorial Vicens Andreu –creador del club local i una de les persones que van donar impuls a l'handbol a la demarcació tarragonina–. La jornada esportiva va començar de bon matí amb la disputa dels primers partits del torneig amistós. Ho van fer els equips de minihandbol del club cambrilenc, els Amics d'Handbol de la Canonja i el CEH Vendrell. Cap al migdia, l'equip infantil es va enfrontar als Amics d'Handbol de la Canonja. A la tarda es va reprendre la competició de l'equip cadet del CH Cambrils davant del CEH Vendrell i del juvenil contra l'Handbol Sant Llorenç.

Set equips

Posteriorment, cap a les set de la tarda, el club local va fer la presentació dels seus equips per a la temporada 2019-2020. Enguany, el CH Cambrils compta amb dos equips benjamins, un equip aleví, un equip infantil, un cadet, un juvenil i l'equip sènior que, aquesta temporada, jugarà a la Segona Catalana. Tots ells van desfilar davant de l'afició i es van fer les tradicional fotografies. Per tancar la jornada, l'equip sènior va disputar un partit amistós contra l'Handbol Sant Llorenç de Primera Catalana.
 
A l'acte de presentació dels equips hi van ser presents la regidora d'Esports –Natàlia Pleguezuelos– i els regidors del PSC, Íngrid Duch i Josep M. Vallès.