Futbol

Contundent derrota del Cambrils Unió al camp de la Rapitenca

IMatge del Cambrils Unió en un partit d'aquesta pretemporada
IMatge del Cambrils Unió en un partit d'aquesta pretemporada | Lluís Rovira i Barenys

Segona Catalana

UE Rapitenca 3 - Cambrils Unió 0

El partit que van disputar dos dels equips que aquesta darrera temporada van baixar de categoria es va decantar clarament cap els interessos locals. L'any passat tots dos equips, instal·lats a la Primera Catalana, van encetar la competició de lliga al camp de la Rapitenca i en aquella ocasió el resultat va ser d'empat a un gol. Un any després, ara a Segona Catalana, la Rapitenca no s'ha deixat sorprendre i es va endur els tres punts amb un contundent resultat de 3 a 0.

En el partit disputat ahir al matí al camp de la Devesa, la Rapitenca es va avançar en el marcador al minut 14 i al minut 22 feia pujar el 2 a 0. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part. A la segona part, al minut 62 de partit, la Rapitenca posava el tercer i definitiu gol en el marcador.

Aquest proper diumenge a la tarda, el Cambrils Unió té un desplaçament complicat al camp del Tortosa, en la tercera jornada de la competició de la lliga 2019-2020.