Cultura

Teatre

La temporada de Diumenges al teatre arrencarà amb l'espectacle de màgia «L'efecte papallona»

Per Redacció

Imatge de l'espectacle d'Inspira Teatre
Imatge de l'espectacle d'Inspira Teatre | Cedida

La nova temporada del cicle familiar “Diumenges al teatre” començarà el proper diumenge 22 de setembre a les 17:30 hores al Teatre del Casal Parroquial amb l’espectacle de màgia de la companyia lleidatana Amaga Produccions. Els dos mags donen un tomb radical a la màgia convencional amb una proposta diferent on el públic pren les decisions més importants.

La programació continuarà el 20 d’octubre amb l’espectacle musical i de titelles “El cel de la Jojó” d’Inspira Teatre per entendre millor la vellesa i el cicle de la vida. La temporada finalitzarà el 10 de novembre amb l’obra guanyadora del 3r Premi Xarxa Alcover de la Mostra d’Igualada: “Baobab, un arbre, un bolet i un esquirol” de la companyia Pera llimonera.

El cicle està organitzat pel departament de Cultura de Cambrils de l’Ajuntament de Cambrils i compta amb el suport de la Teca Teatre. L’objectiu és acostar al públic familiar les arts escèniques, la cultura, la diversió, l’aprenentatge i l’entreteniment.

Tots els espectacles tindran lloc al Casal Parroquial, cedit pel grup de Teatre la Teca. El preu de l’entrada serà de 4 euros.

L’Apunt

Programació de "Diumenges al teatre"

A les 17:30 h al Teatre del Casal Parroquial, plaça de l’Església de Sant Pere, s/n, Port de Cambrils

22/09/2019

Amaga Produccions presenta

L’EFECTE PAPALLONA

Un espectacle de màgia no convencional, els espectadors són els encarregats de prendre les decisions més importants a l’efecte papallona.

20/10/2019

Inspira Teatre presenta

EL CEL DE LA JOJÓ

La Joana puja a jugar al terrat i fa dies que no veu a la seva iaia. A través d’un conte la seva mare la transporta junt amb la Jojó a entendre millor la vellesa i el cicle de la vida. Un espectacle musical i de titelles.

10/11/2019

La pera llimonera presenta

BAOBAB, un arbre, un bolet i un esquirol

Dos venedors ambulants refugiant-se d’una gran tempesta, expliquen la història d’un bolet i un esquirol, que a causa d’una guerra emprenen una aventura per trobar un nou arbre on poder viure.

Baobab, és un espectacle guanyador del 3er. premi Xarxa Alcover de la Mostra Igualada.

Comenta aquest article