Informació general

El nou pàrquing de camions del Nou Cambrils entrarà en funcionament el proper mes de febrer

Per Judit Pinazo



Aspecte que oferia el nou pàrquing de camions a la zona nord del Nou Cambrils, ahir al matí
En les properes setmanes està previst que entri en funcionament el nou pàrquing de camions del Nou Cambrils, que recordem, s'ubicarà en una esplanada que hi ha al carrer de Gabriel Ferrater, a tocar de les vivendes de protecció oficial situades a la part nord del Nou Cambrils.

Fins ara el pàrquing de camions del municipi estava ubicat davant de la caserna de la Guàrdia Civil, però aquest espai ha de quedar lliure en les properes setmanes per construir-hi el tanatori municipal, les obres del qual, segons declaracions del regidor d'Urbanisme -Joan Recasens- començaran a finals d'aquest mes o principis de febrer. De fet, les obres s'han retardat una mica perquè s'havien de fer petites modificacions en el projecte.

47 places d'aparcament

El nou pàrquing està pràcticament enllestit, a l'espera que finalitzin alguns detalls pendents, com per exemple, col·locar la porta d'entrada, que serà la mateixa que hi havia a l'altre pàrquing, però un pèl modificada o pintar les ratlles que delimiten cada plaça, entre d'altres. El nou pàrquing de camions havia d'estar enllestit el passat mes d'octubre tal i com es va manifestar des de l'Ajuntament en el moment de comunicar el trasllat. Les obres d'adequació, però, s'han retardat.

El nou pàrquing, segons ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana -Jordi Savall- a Revista Cambrils Diari Digital comptarà amb el mateix nombre de places que l'antic, és a dir un total de 47 amb mides que van dels 9 als 17 metres, depenent del tipus de camió. El passat mes de novembre, es van fer públics els  requisits necessaris per tal d'obtenir la plaça d'aparcament per a camions. Entre aquest requisits mínims hi ha que el sol·licitant sigui del municipi, constatar que el camió treballa per una empresa de Cambrils i que aquest tingui pagat l'impost de circulació. A tots aquests cal sumar-hi, segons explicava Savall, que tindran prioritat aquells camions que ja tenien plaça en el pàrquing de camions que hi havia fins ara.

De moment les places encara no estan assignades i segons Savall, es començaran a revisar a partir d'aquest dijous. 

Comenta aquest article