Informació general

L'Àrea de Medi Ambient treballa en la millora i ampliació de les rutes ecoturístiques

Per Berta Ruiz



Aquesta és una de les senyalitzacions situades al costat del Museu del Molí de les Tres Eres
Des de l'Àrea de Medi Ambient s'està treballant en un projecte sobre les rutes ecoturístiques que hi ha per tot el municipi -i que es poden fer a peu o en bicicleta-, per tal de millorar la seva senyalització i les indicacions ja existents.

El regidor de Medi Ambient -Salvador Matas- va explicar a Revista Cambrils Diari Digital, que "fa uns anys, des de l'Àrea de Medi Ambient vam veure molt positiu fer aquestes rutes ecoturístiques, perquè era una oferta que no existia fins al moment i hi havia una certa demanda social cada cop més gran. Però durant aquests darrers anys, hem vist com s'han fet noves urbanitzacions que agafaven trams del recorregut i desapareixien certes senyals i molta gent es perdia".
Per aquest motiu, es volen millorar les senyalitzacions i els itineraris per tal de que la gent pugui fer tot el recorregut sense dificultat. Segons va explicar Salvador Matas, s'ha encarregat un estudi a un senderista -una persona experta en la realització de rutes de petit i gran recorregut-, i pròximament lliurarà aquesta proposta a l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Cambrils. El regidor de Medi Ambient va detallar que un cop es tingui el projecte, ja es disposarà de la consignació pressupostària necessària per executar-ho.

Amb aquesta nova proposta, es canviarà el model de senyalització, s'ampliarà i es recuperarà la senyalització dels camins antics, com per exemple el camí de Montbrió o el camí de Mont-roig, "per tal de no perdre aquesta ubicació tradicional, fer-ho més clar i que la gent, seguint les indicacions dels plànols que tenim o simplement seguint les noves senyals pugui fer la totalitat del recorregut sense perdre's", segons va explicar Salvador Matas.

Comenta aquest article