Informació general

El Servei Local de Català es trasllada al Centre Cultural

Des d'aquesta setmana, el Centre Cultural ja està obert en horari de matí i tarda. Recordem que l'any 2013, l'Ajuntament va decidir tancar l'equipament durant els matins

Per Redacció

Imatge d'arxiu del Centre Cultural
Imatge d'arxiu del Centre Cultural | Berta Ruiz

El Servei Local de Català de Cambrils (SLC) ha traslladat la seva seu a la segona planta del Centre Cultural, al carrer de Sant Plàcid, 18-20. Així, aquest mes de setembre el SLC ja no estarà ubicat a l’Ateneu Juvenil, espai que havia ocupat els darrers anys i que compartia amb Ensenyament i Joventut, sinó que atén els seus usuaris i alumnes en una oficina més espaiosa de la segona planta i a les aules de la segona i tercera planta del Centre Cultural. Aquí és on a partir del dia 13 de setembre farà les inscripcions dels cursos de català per a l’antic alumnat i a partir del 17 i 18 de setembre per al nou alumnat. Les classes de català de tots els nivells també s’impartiran en aquestes aules.

De fet, fins al 2013 el SLC ja havia estat situat en aquest equipament de l’Ajuntament de Cambrils, encara que ara disposarà d’una oficina més gran que la que hi tenia anteriorment.

El Centre Cultural ja està obert matí i tarda

El consistori cambrilenc treballa des de fa un temps en la recuperació d’equipaments que, l'any 2013, es va veure obligat a tancar a causa de a la situació econòmica que es vivia, com va ser el cas del Centre Cultural, que ara tornarà a estar obert matí i tarda. De fet, des d'aquesta mateixa setmana, el Centre Cultural ja està obert tot el dia. D’altra banda, a l’Ateneu Juvenil hi havia una manca d’espais per poder-hi desenvolupar adequadament tota l’activitat.

 

Comenta aquest article