El Cambrils Unió perd a casa davant el Reddis en el darrer partit de pretemporada

Imatge corresponent al partit que van disputar el Cambrils Unió i el Reddis
Imatge corresponent al partit que van disputar el Cambrils Unió i el Reddis | Ferran Tuset

Amistós de Pretemporada

Cambrils Unió 0 - Reddis 2

El Cambrils Unió va perdre el sisè i darrer partit de pretemporada que es va disputar aquest passat diumenge a la tarda a l'estadi municipal cambrilenc. I ho va fer davant el Reddis, equip de la Tercera Catalana que es va prendre més seriosament el partit que el conjunt local ja que el Cambrils Unió només disposava d'un total de 13 jugadors per a aquest partit i un d'ells mig lesionat.

El partit va començar amb domini de l'equip reusenc i un joc poc consistent per part de l'equip local. Al minut 36 de partit es va produir una jugada clau quan el porter cambrilenc va sortir fora de l'àrea i va tocar la pilota amb les mans, el que va significar la seva expulsió. El Cambrils Unió no disposava de porter suplent i es va haver de posar sota els pals el jugador Òscar Morell, que estava a la banqueta mig lesionat i no havia de jugar. Així doncs, el Cambrils Unió va disputar els 54 minuts restants de partit amb un jugador menys. Al minut 44 el Reddis marcava el seu primer gol i sentenciava el partit, amb el 0 a 2, al minut 57. En els darrers minuts de partit i amb l'aparició de la pluja el Cambrils Unió és quan més va pressionar i fins i tot va estavellar una pilota al pal, al minut 83, obra d'Ivan Martínez.

El partit va ser de tot menys amistós ja que es van viure certs moments de tensió entre els jugadors dels dos equips. L'àrbitre va mostrar quatre targetes grogues i una vermella als jugadors cambrilencs i quatre targetes grogues als jugadors reusencs. Cal apuntar que a l'inici del partit es va guardar un minut de silenci per la mort de la filla de Luis Enrique. A tall d'anècdota, també cal apuntar que el propietari del Reus Deportiu, Clifton Onolfo, va ser a l'estadi i va presenciar la segona part del partit.

Aquest proper dissabte comença la competició de lliga i el Cambrils Unió s'estrena a casa, a les 19h, davant l'Amposta.