Esports

Rem

Vent d’Estrop aconsegueixen un or i quatre plates en el Campionat de Catalunya de Llagut

Vent d’Estrop va aconseguir ser el segon millor equip del Campionat amb 1 or i 4 plates

Per Redacció

Bon paper dels vogadors de Vent d'Estrop al Campionat de Catalunya disputat aquest passat cap de setmana
Bon paper dels vogadors de Vent d'Estrop al Campionat de Catalunya disputat aquest passat cap de setmana | Cedida

Aquest passat cap de setmana s’ha disputat el XXVè Campionat de Catalunya de Llagut al riu Ebre, a Sant Jaume d’Enveja, organitzat pel Club de Rem Delta i en la que Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils s’hi va presentar amb 6 tripulacions. El Campionat, com és habitual, es disputa en dues jornades, la primera, per a les classificatòries i repesques, i la segona, per les semi-finals i finals. Vent d’Estrop va aconseguir ser el segon millor equip del Campionat amb 1 or i 4 plates.

Totes les tripulacions classificades

La regata de dissabte es va iniciar puntualment a les 15,15h i totes les tripulacions de Vent d'Estrop van superar les seves classificatòries i van passar directes a la jornada de diumenge excepte els veterans masculins que van haver de disputar la repesca a última hora de la tarda, que van guanyar amb autoritat.

Les finals de diumenge

A primera hora del diumenge, a les 9h es van disputar les semifinals en les categories veterà masculí i femení i en la d’absolut masculí. En la categoria veterana, tant la tripulació masculina com la femenina es van classificar per a la final A (la que disputa les primeres 4 posicions) i en canvi, la tripulació absolut masculí no va poder entrar per molt poc a la final A havent aconseguit la tercera posició molt ajustada en una semi-final molt dura que quasi bé era una final avançada.
D’aquesta manera, els Vogadors van aconseguir posar 5 de les 6 tripulacions a les grans finals per tal de mirar d’aconseguir els millors resultats.
Així doncs, en categoria absoluta, la bona notícia va venir per part de la tripulació femenina, en la que, en una temporada amb una tripulació molt jove i amb poca experiència es van fer amb la segona posició en una final d’infart superant per dècimes a Rem Premià. Les posicions finals van quedar de la següent manera:
Nàutic Flix    08:34,13

Vent d’Estrop    08:47,07

Nàutic Premià    08:47,26

Nàutic Bètulo    09:08:02
La tripulació masculina que no va poder entrar a la gran final, va haver d’acontentar-se amb la 5a posició final a l’imposar-se amb claredat a la final B amb els següents temps:
Vent d’Estrop    07:59,84

Rem Cambrils    08:04,28

Nàutic Móra    08:21,40

Nàutic Bétulo    08:31,72

En categoria veterana, la tripulació femenina, després d’una temporada d’èxits, no va poder fer-se amb el Campionat al veure’s superades per Nàutic Flix en una final molt disputada, els temps van ser:
Nàutic Flix        05:30,20

Vent d’Estrop        05:31,13

Rem Empuriabrava    05:36,27

AVBM Torredembarra    05:41,82
Per la seva part, la tripulació masculina, en una final també molt competida va acabar en segona posició fent-se amb la medalla de plata amb aquests temps:
 Rem Badalona        05:02,78     

Vent d’Estrop        05:07,15     

AVBM Torredembarra    05:07,27     

Rem Arenys        05:12,63
Finalment, en les categories de formació, molt bons resultats de l’Escola de Rem, en la que la tripulació infantil es va fer amb la victòria:
Vent d’Estrop        02:43,28     

Nàutic Móra        02:45,87     

Nàutic Flix        02:55,66

En categoria cadet, bon resultat també de la tripulació mixta en la que van disputar-la de tu a tu amb els dominadors de la categoria i en la que 3 vogadores cambrilenques van formar part de la tripulació mixta de Santa Cristina B:
Rem Santa Cristina A    02:36,06     

Vent d’Estrop        02:40,91     

Rem Santa Cristina B    02:58,81

Grans resultats en una temporada que s’ha fet molt llarga que va començar amb les competicions al gener i no s’han aturat fins aquest cap de setmana. Ara, els equips inicien les vacances i no serà fins d’aquí un mes que no reiniciaran la preparació per a la propera temporada en la que participaran en les regates de les diferents modalitats de banc fix.

Comenta aquest article