Informació general

L'esmorzar popular de la Cooperativa Agrícola donarà el tret de sortida a les festes de Sant Antoni

Per Redacció



Imatge de la primera trobada d' intercanvi de plaques de cava, que es va realitzar l'any passat per les festes de Sant Antoni
El proper cap de setmana s'inicien les festes de Sant Antoni 2007, que se celebraran entre el 13 i el 21 de gener.

El tradicional esmorzar popular que se celebrarà dissabte 13 de gener a partir de les 9 del matí a les instal·lacions de la Cooperativaserà serà l'activitat que donarà el tret de sortida a les festes de Sant Antoni. El mateix dia, també a les instal·lacions de la Cooperativa, es realitzarà la segona edició de la trobada d'intercanvi de plaques de cava, i una actuació del Ball de Bastons de Cambrils i de l'agrupació Amics de la Sardana de Cambrils.

Dissabte a la nit el Palau Municipal d'Esports acollirà l'actuació dels Teatre de Guerrilla amb l'espectacle El directe a un preu de 7 euros l'entrada. També es lliuraran les tires de números del tradicional sorteig del corder.

Diumenge a les 12.45 hores se celebrarà al Palau Municipal d'Esports, el sorteig de la Caixa Agrària i acte seguit hi haurà concert a càrrec de l'Orquestra Maravella, que també actuarà al vespre, a les 19 hores, amb ball per a tothom.

Tres Tombs

Les activitats previstes per la festa de Sant Antoni continuaran el cap de setmana del 20 i 21 de desembre. Dissabte a les 15 hores se celebrarà a les instal·lacions de la Cooperativa la tradicional competició de botifarra. La quota per participar-hi és de 14 euros i els interessats a inscriure-s'hi poden fer-ho dirigint-se a les oficines de la Cooperativa Agrícola o trucant al 977360719.

També durant el matí, al mateix lloc i hora se celebraran competicions de tennis taula i escacs. A partir de les 21 hores se celebrarà la gimcana de tractors, que per primera vegada se celebra a la nit i no al matí, com era habitual fins ara.

Finalment, diumenge 21 se celebrarà la festa dels Tres Tombs, que començarà a les 9 hores del matí amb la concentració de cavalleries al Parc del Pinaret. A les 11.30 hores es farà la missa a l'ermita de la Mare de Déu del Camí. A la sortida de missa, es farà la benedicció dels animals i després s'iniciarà el tradicional recorregut dels Tres Tombs pel municipi. Cal destacar, com a novetat, que enguany no hi haurà camells en el recorregut i aquests seran substituïts per ponis.

Comenta aquest article