Informació general

Manifestació

L'ANC Cambrils espera omplir més de sis autocars per anar a la manifestació de la Diada a Barcelona

Per Redacció

Imatge de l'estació d'autobusos en l'edició de l'any passat
Imatge de l'estació d'autobusos en l'edició de l'any passat | Lluís Rovira i Barenys
La Territorial de Cambrils de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha contractat sis autocars per facilitar l'assistència a la manifestació de l'11 de Setembre a Barcelona i cinc ja n'estan plens. Així que l'entitat espera haver de contractar un o dos més si, com és previsible, aquesta setmana augmenta la venda de tiquets. Com s'ha fet els darrers anys, els autocars sortiran de l'estació d'autobusos de Cambrils a les 13 hores. Per poder sortir amb puntualitat, es recomana estar-hi mitja hora abans, a les 12.30 hores.

Tiquets autocar

Encara es poden adquirir tiquets als següents establiments: Infor apartaments (C/ Mont-roig, 4), de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16.30 a 19 h i dissabtes, de 10 a 14 h, i Carlín (C/ Verge del Camí, 3), de dilluns a divendres, de 8 a 13.30 h i de 17 a 20.30 h i dissabtes i diumenges, de 8 a 13.30 h. El preu del tiquet és de 15 euros.

Samarretes i carnets de l'ANC

L'ANC també ven les samarretes de la Diada, al preu de 15 euros. Es poden adquirir a Infor apartaments (C/ Mont-roig, 4), de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16.30 a 19 h i dissabtes de 10 a 14 h. En aquest local també es pot recollir el carnet de soci de l'ANC. Des de l'ANC es recorda la importància d'adquirir la samarreta, ja que és la principal font de finançament de l'entitat, juntament amb les quotes dels socis i altres productes de l'ANC.

Tram 18 del traçat

Des de l'ANC es remarca, també, la importància d'inscriure's a la manifestació de l'11-S, a través de la pàgina web de l'entitat. Les inscripcions a la Diada del 2019 poden ser en grup.
 
A la comarca del Baix Camp li correspon el tram de la Gran Via de les Corts Catalanes comprès entre el carrer d'Urgell i el carrer del Comte Borrell. La manifestació d'enguany pretén omplir la Gran Via des del tram proper a la plaça de Catalunya i fins a la plaça d'Espanya a més d'uns trams més reduïts dels carrers de Tarragona, Creu Coberta i de l'avinguda de Maria Cristina i l'avinguda del Paral·lel, que conflueixen a la plaça d'Espanya.
Amb aquesta imatge es vol configurar el dibuix d'una unió cap a un objectiu central. Com és habitual, la manifestació començarà a les 17.14 h, tot i que l'Assemblea recomana de ser-hi una hora abans.

Una manifestació unitària

Un any més, l'ANC organitza una gran manifestació per la Diada de l'Onze de Setembre. El lema d'enguany és "Objectiu: independència", per recordar que sense que ningú renunciï a la ideologia pròpia, cal que tothom es posi d'acord per aconseguir aquest objectiu comú. A més, com en els darrers anys, col·laboren més entitats independentistes, com ara Òmnium Cultural i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), per a organitzar aquesta manifestació, que serà la vuitena consecutiva. L'any passat, es va fer a l'avinguda de la Diagonal de Barcelona i va aplegar un milió de persones.

Presència a les xarxes

Des de l'ANC Cambrils es convida a la gent que es faci una foto amb el tiquet de bus o amb la samarreta de la Diada i la pengi a les xarxes socials amb un comentari i amb el hashtag #Cambrils #ObjectiuIndependència.

Comenta aquest article