Esports

Oleastrum i Vilafortuny aconsegueixen les primeres victòries en la represa de la competició esportiva

Per Redacció

Futbol


Un jugador de l'Oleastrum i un del Llorenç disputen la pilota en el partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal


Territorial Preferent

Benavent 3 - FC Cambrils 1

En aquesta primera jornada, després de l'aturada per les festes de Nadal, el Cambrils va perdre al camp del líder per 3-1. En la primera part els cambrilencs van poder empatar el marcador, amb un gol de Pedro, però abans de finalitzar la primera part l'equip cambrilenc va encaixar un nou gol. A la segona part va arribar el tercer gol de l'equip local que va tancar el marcador. La pròxima jornada el Cambrils s'enfrontarà al Vila-seca.

Primera Territorial

CF Oleastrum 3 - Llorenç 2

L'Oleastrum comença l'any amb bon peu després de la primera victòria aconseguida aquest passat cap de setmana a casa. Pocs minuts abans que finalitzés el partit el marcador estava empatat 2-2 amb gols de Cuerva i Àlex, però el local Martí va aconseguir desempatar-lo a quinze minuts del final del partit. La propera setmana l'Oleastrum jugarà de nou a casa davant del Roquetenc.

Tercera Territorial

Duesaigües 1 - Vilafortuny 4

El Vilafortuny ha començat l'any amb bons resultats mantenint la ratxa de victòries i que el manté en el segon lloc de la classificació al vèncer, aquest cap de setmana, al Duesaigües per un contundent 4-1.  Els gols van ser repartits, dos a la primera part de la mà de Macay i Piqué, i dos més a la segona a càrrec de Macay i Juli. La setmana que ve el Vilafortuny s'enfrontarà a la Selva.

Comenta aquest article