Informació general

Política

El PP exigeix que es convoqui el consell d'administració d'Aparcam perquè «encara no s'ha donat cap explicació sobre el canvi de gerent»

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la seu d'Aparcam
Imatge d'arxiu de la seu d'Aparcam | Lluís Rovira i Barenys

El PP de Cambrils ha emès un comunicat de premsa en el què demana la convocatòria del consell d'administració d'Aparcam, "perquè encara no s'ha donat cap explicació sobre el canvi de gerent". Segons aquest comunicat, "ja ha passat més d’un mes des del plenari de juliol, on l’alcaldessa –Camí Mendoza–, a requeriment del regidor popular David Chatelain va confessar que el gerent d’Aparcam havia presentat la seva dimissió, sense que a hores d’ara s’hagi donat una explicació ni s’hagi aclarit com es pensa cobrir aquest lloc de treball".

Segons manifesta el PP, la plaça de gerent es va convocar el 16 de juny de 2018, "quan sembla que per una qüestió de caràcter polític es va substituir l’anterior gerent, Nicolau Mateu". En la fase final van quedar dos candidats, i finalment l’escollit va ser Luis Miguel Fernández, que va prendre el relleu l’octubre del mateix any.

En el plenari del mes de juliol juliol, David Chatelain va preguntar si era cert que havia dimitit el gerent. "L’alcaldessa a contestar que sí i que es nomenaria un gerent interí escollit dins de l’empresa, sense aclarir com es pensava cobrir aquesta vacant de forma definitiva, considerant que es tracta d’un contracte d’alta direcció", segons el comunicat del PP. Els populars reclamen la convocatòria d’un Consell d’Administració extraordinari i urgent per tal d’explicar com està actualment la situació a Aparcam, atenint-se a què no hi ha cap informació de la empresa des de la celebració de les eleccions municipals –el 26 de maig–, i "hi ha temes importants com la problemàtica amb Vinyols i els Arcs per la zona blava, la deficient promoció i senyalització de l’aparcament dissuasiu ubicat al Sector Antígons, o la molt enrederida redacció del Pla de Mobilitat, a part de la mateixa qüestió del gerent".

David Chatelain: "Ens trobem al davant d'un cas flagrant de manca de transparència, agreujat per la desídia i la nul·la voluntat d'informar"

Per a David Chatelain, "ens trobem al davant d’un cas flagrant de manca de transparència, agreujat per la desídia i la nul·la voluntat d’informar, ja que la notícia es va fer pública al mes de juliol perquè ho vam preguntar, i un mes i mig després ni s’han dignat donar cap explicació. Fins i tot "ho hem demanat a la comissió informativa pertinent, sent la resposta que no sabien quan es convocaria el Consell d’Administració perquè era decisió de l’alcaldessa", explica Chatelain. "Ni tan sols s’ha convocat el ple del mes d’agost i el que se celebrarà el dimarts 3 de setembre serà extraordinari i en principi no s’acceptarien precs, preguntes ni mocions”.

Per als populars, la millor solució haguera estat incorporar el segon candidat que havia aprovat l’oposició en el cas que encara estigués disponible.

Comenta aquest article