Informació general

Campanya

La campanya «Ho tornarem a fer» d'Òmnium, arriba a Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys

El bus de la campanya d'Òmnium, aquest passat divendres a la tarda, al pàrquing del parc del Pescador
El bus de la campanya d'Òmnium, aquest passat divendres a la tarda, al pàrquing del parc del Pescador | Lluís Rovira i Barenys

El bus d'Òmnium va fer estada a Cambrils, aquest passat divendres matí i tarda, dins la campanya "Ho tornarem a fer". Durant unes hores al matí i unes altres a la tarda, un grup de voluntaris van repartir uns díptics i van fer de portaveus informatius per tal d'explicar les reivindicacions del poble català i en defensa dels drets civils i humans. L'àmbit de cobertura de la campanya va ser la zona del port de Cambrils. L'autobús de la campanya, però, va haver de circular sense tenir un lloc estable d'estacionament. Això va ser degut a un malentès, segons va explicar el president de la territorial d'Òmnium a Reus, Emili Argilaga, a revistacambrils.cat, "ens havien autoritzat l'estacionament del bus a la Rambla del Regueral pel dissabte però el bus venia a Cambrils avui divendres i és per això que hem hagut d'anar circulant".

Aquesta campanya d'Òmnium es va iniciar a principis d'estiu i té previst el seu acabament abans del proper 11 de setembre. Fa pocs dies havia fet estada a Tarragona i, a banda, es va saber que l'Ajuntament de Salou no l'havia autoritzat a fer estada al seu municipi. Segons explicava Emili Argilaga, "la campanya fa referència al que va dir el president de l'entitat, Jordi Cuixart, davant el Tribunal Suprem. "Ho tornarem a fer", Òmnium continuarà amb la defensa de les llibertats, dels drets humans".

Comenta aquest article