Informació general

El Consorci per a la Normalització Lingüística publica els cursos pel 2019-2020

Per Redacció

Alumnes del Centre de Normalització Lingüística, a Reus
Alumnes del Centre de Normalització Lingüística, a Reus | Cedida

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) té preparada una àmplia oferta de cursos per al nou curs acadèmic 2019-2020, que començarà al setembre. Els diferents cursos cobreixen les necessitats d'un públic molt divers, ja que estan destinats tant a les persones que s'han establert fa poc a Catalunya i encara no coneixen la llengua, com a aquelles que volen millorar les seves habilitats comunicatives orals i escrites en català.

En concret, el Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura, que és el que dona servei a Cambrils perquè s'estén per les comarques del Baix Camp i del Priorat, ja ha publicat tots els cursos i nivells i horaris d'aquests pel primer trimestre del curs 2019-2020, els quals es poden consultar al web del Consorci per a la Normalització Lingüística.

A Cambrils, les inscripcions es duran a terme en diversos dies. El dia 13 i 16 de setembre es podran inscriure els antics alumnes, mentre el 17 de setembre està reservat a les persones que hagin de cursar l'Inicial o el Bàsic 1. Finalment, del 18 al 20 de setembre, s'atendran a les persones que hagin de fer la resta de nivells.

Comenta aquest article