Societat

Festa Major

Dinar popular, cinema a la fresca i jocs per a la canalla, novetats «vileres» de la Festa Major

Els tiquets pel Dinar Vilero del dia 1 de setembre a la Torre del Llimó ja estan a la venda a la Drogueria Recasens de la plaça de la Vila, al preu de 10 euros

Per Lluís Rovira i Barenys

Imatge del vermut vileru a la Torre del Llimó, l'any passat
Imatge del vermut vileru a la Torre del Llimó, l'any passat | Lluís Rovira i Barenys

La confrontació festiva "vilero-marinera" escalfa motors. A pocs dies de l'inici dels actes de la Festa Major de la Mare de Déu, el sector vilero comença a preparar els actes propis que s'aniran desplegant a mesura que avanci la programació festiva. Una de les novetats d'enguany és el Dinar Vileru que se celebrarà el diumenge 1 de setembre al pati de la Torre del Llimó. Aquest dinar se celebrarà a partir de les 14h, després del Vermut Vileru, que s'haurà celebrat al mateix lloc a partir de les 12h. Per assistir al dinar cal haver adquirit prèviament el tiquet corresponent que al preu de 10 euros es ven a la Drogueria Recasens de la Plaça de la Vila, fins a final d'existències. El dinar consistirà en arròs amb carn o bé arròs amb verdures a més de beguda i postre i la elaboració va a càrrec de l'Espai Gastronòmic El Lligam.

Venda de samarretes Vileres

Qui vulgui adquirir la samarreta Vilera ho pot fer comprant-la a la Drogueria Recasens al preu de 10 euros. El disseny de la samarreta és el de l'any passat i, a hores d'ara, hi ha un número limitat de samarretes de cada talla. D'altra banda, els barrets, igual que l'any passat, es vendran el dia del Vermut Vilero al preu d'un euro.

Una altra activitat Vilera que serà novetat enguany porta per nom Cinema Popular Vileru i consisteix en la projecció de la pel·lícula "Los Increibles 2" que es farà el dimecres 4 de setembre, a partir de les 21h, a la Torre del Llimó. A banda, el dia 6 de setembre, a la plaça del Setge a partir de les 20h, es faran activitats familiars vileres consistents en jocs de taula i altres jocs per a la canalla. Tant el dinar com el cinema i les activitats familiars vileres estan organitzades per la NAC.

Primer vídeo de Vileros i Mariners

Ahir es va fer públic, a través de les xarxes socials, el primer vídeo del ball parlat Vileros i Mariners. Aquest primer vídeo mostra els personatges del ball parlat a la platja amb el director de l'obra que els escridassa per a que espavilin. El proper dijous sortirà el segon vídeo previ a la representació. El ball parlat Vileros i Mariners, es representarà enguany per segona vegada. Serà el dia 8 de setembre, diada de la Mare de Déu del Camí, a la plaça de la Vila. Enguany es faran dos passis, el primer a les 17h i el segon a les 18,30h.

Comenta aquest article