Informació general, Societat

Parcs

Dark Samà, la nova proposta per viure el Halloween al Parc Samà

Per Redacció

Aspecte del Parc Samà durant el Dark Samà
Aspecte del Parc Samà durant el Dark Samà | Cedida

El Parc Samà de Cambrils acollirà una nova proposta de Halloween per la propera tardor, la qual combinarà algunes atraccions de terror, com ja es va fer la passada temporada, amb l'ambientació corresponent al moment històric de construcció del parc: finals del segle XIX. Amb el nom de Dark Samà, el recinte albergarà un total de 3 passatges del terror i una zona de tallers, tot ambientat en els personatges i indrets de l'època victoriana.

Dark Samà estarà obert durant 16 dies, els caps de setmana de l'11 d'octubre al 10 de novembre (divendres, dissabtes i diumenges inclòs el dijous 31 d'octubre, vigília de Tots Sants). Però a diferència de l'edició anterior, enguany s'ha apostat per un horari exclusivament diürn, i restarà obert fins les 20 h. El preu de les entrades, que inclou la visita habitual al parc i accés als passatges, situats en edificis interiors, és de 17 € pels adults i 13 € pels nens.

Les atraccions de terror victorià són per majors de 12 anys, excepte una que és per majors de 14 i una altra destinada als més petits, on podran fer, a l'hivernacle, diversos tallers de "botànica oculta". Quant als passatges, n'hi ha un de realitat virtual sobre Jack l'Esbudellador, mentre els dos restants tindran actors: el Manicomi victorià de Bethlem i la Bodega del professor Abraham Van Helsing.

Comenta aquest article