Informació general

Aquesta tarda arriben al port de Cambrils Ses Majestats els Reis Mags d'Orient

Per Redacció



El rei Melcior a l'arribada al port de Cambrils, l'any passat
Aquest vespre arriben a Cambrils, un any més, els Reis Mags d’Orient. Una gran castell de focs anunciarà la seva arribada per mar i seguidament iniciaran la Gran Cavalcada pels diferents carrers i places del municipi.

Enguany, tenint en compte les obres que s'estan duent a la façana del port, la gent que esperi als Reis ho haurà de fer a la zona de ponent del port i per la zona que està en obres s'obrirà només perquè hi puguin passar les carrosses de Ses Majestats els Reis Mags.

Recorregut definitiu

Finalment, tot i que, hi ha hagut forces contradiccions entorn els horaris i el recorregut, els Reis Mags, un cop toquin terra ferma iniciaran el recorregut que passarà pels següents carrers: passeig de Miramar, rotonda del Club Nàutic, rambla de Jaume I, plaça d'Aragó, plaça de la Constitució, i el parc del Pescador - entorn les 19.45 hores, lloc on es recolliran les cartes-. Seguidament continuaran el seu recorregut cap a la Vila passant pel passeig de la Salle, l'avinguda del Baix Camp, carrer de Jacint Verdaguer, avinguda de la Independència, plaça de Carles Roig, avinguda del Mil·lenari, passeig d'Albert, carrer de Gimbernat i a la plaça d'Espanya - entorn les 20.30 hores on es farà l'altra recollida de cartes-.

I demà dissabte dia 6 de gener, els Reis Mags repartiran casa per casa, els joguets i regals als nens de Cambrils que ho hagin sol·licitat. Enguany, a la vila, el repartiment començarà a les 9.30 hores a la zona de la Parellada i a la mateixa hora a la plaça de l'Església de Sant Pere.

Comenta aquest article