Cultura

Música

El concert de «Les tres sopranos» dóna el tret de sortida al Daurada Escena

L'església es va omplir de gom a gom per escoltar el virtuosisme de les sopranos Núria Vilà, Sara Bañeras i Anna Farrés acompanyades al piano per Berta Brull

Per Lluís Rovira i Barenys

Les tres sopranos, en un moment del concert d'ahir a la nit
Les tres sopranos, en un moment del concert d'ahir a la nit | Lluís Rovira i Barenys

El Daurada Escena va aixecar el teló, ahir a la nit, amb el concert "Les tres sopranos", que es va celebrar a l'església parroquial de Sant Pere. L'església es va omplir de gom a gom per escoltar el virtuosisme de les sopranos Núria Vilà, Sara Bañeras i Anna Farrés que acompanyades al piano per Berta Brull, van interpretar un seguit d'àries d'òpera combinades amb algunes peces de sarsueles. Entre les peces d'òpera les sopranos van interpretar àries de La Bohéme, La nozze di Figaro, La Traviata o El barbero de Sevilla. Pel que fa a sarsueles, es van interpretar fragments  de Don Gil de Alcalá, Los diamantes de la corona, Doña Francisquita i de Cançó d'amor i de guerra. El públic va obsequiar amb un llarg aplaudiment l'actuació de les tres sopranos.

Proper concert al Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant

El proper concert del Daurada Escena se celebrarà el diumenge 1 de setembre, a les 20,30h,  al Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant i comptarà amb l'actuació de la soprano Katerina Tretyakova que estarà acompanyada al piano per Ricardo Estrada. El Daurada Escena es clourà el 7 de setembre amb el concert que se celebrarà a la Cripta de l'Ermita, a partir de les 20,30h, que comptarà amb la soprano Mercedes Gancedo, acompanyada al piano per Viviana Salisi. El Daurada Escena, festival Líric Internacional, ret homenatge, enguany, a Montserrat Caballé.

L'església de Sant Pere es va omplir, ahir a la nit, pel concert de "Les tres sopranos" / foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article