Cultura

Música

El Daurada Escena aixeca el teló, demà, amb el concert «Les tres sopranos»

Aquest primer concert es farà a l'església parroquial de Sant Pere, a partir de les 21:30h

Per Redacció

Cartell anunciador del Daurada Escena
Cartell anunciador del Daurada Escena | Cedida

El festival Daurada Escena s'estrena, demà 15 d'agost, amb el concert "Les tres sopranos", que comptarà amb Núria Vilà, Sara Bañeras i Anna Farrés amb Berta Brull al piano. El concert tindrà lloc a l'església parroquial de Sant Pere, a partir de les 21:30h. Aquest és el primer dels tres concerts del Daurada Escena que enguany ret homenatge a Montserrat Caballé, que va morir el passat mes d'octubre.

El Daurada Escena continuarà la seva programació amb dos concerts més. L'1 de setembre, amb el concert de Katerina Tretyakova amb Ricardo Estrada al piano, al Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant, a les 20.30 hores; i el 7 de setembre amb el concert de Mercedes Gancedo amb Viviana Salisi al piano, ala Cripta de l'Ermita de Cambrils, a les 20.30 hores.

Un altra novetat d'aquesta edició és que el dia 31 d'agost tindrà lloc una masterclass a càrrec de Katerina Tretyakova, al Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant. Enguany, el preu de les entrades serà amb "Entrada inversa" (es paga a la sortida).

Comenta aquest article