Informació general

Diada

L'ANC Cambrils posa a la venda els tiquets d'autocar per anar a la manifestació de la Diada a Barcelona

Per Redacció

Moments abans de la sortida dels autocars des de Cambrils per anar a la Diada, l'any passat
Moments abans de la sortida dels autocars des de Cambrils per anar a la Diada, l'any passat | Lluís Rovira i Barenys

La Territorial de Cambrils de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) prepara la logística per a fer el desplegament humà cap a la manifestació de l'11 de Setembre a Barcelona. Com s'ha fet els darrers anys, des de Cambrils sortiran autocars per assistir a Barcelona i els tiquets ja es poden adquirir als següents establiments: Infor apartaments (C/ Mont-roig, 4), de dilluns a divendres, de 10 a 14h i de 16:30 a 19h i dissabtes, de 10 a 14h; Carlín (C/ Verge del Camí, 3), de dilluns a divendres, de 8 a 13:30h i de 17 a 20:30h i dissabtes i diumenges, de 8 a 13:30h i a Genesistrends (passeig Miramar, 14), de dilluns a diumenge de 10 a 22:00h. El preu del tiquet és de 15 euros.

D'altra banda, l'ANC també vendrà les samarretes de la Diada, també al preu de 15 euros i es podran adquirir a Infor apartaments (C/ Mont-roig, 4), de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16:30 a 19h. i dissabtes de 10 a 14h; a les reunions de l'ANC, al Centre Cultural (C/ Sant Plàcid 18), cada dues setmanes i a la paradeta de l'ANC, a la plaça de l’Església de Sant Pere, cada dissabte d’agost. Des de l'ANC es recorda la importància d'adquirir la samarreta ja que és la principal font de finançament de l'entitat, juntament amb les quotes dels socis i altres productes de l'ANC.

Tram 18 del traçat

Des de l'ANC es remarca, també, la importància d'inscriure's a la manifestació de l'11-S, a través de la pàgina web de l'entitat. Les inscripcions a la Diada del 2019 poden ser en grup. A la manifestació, amb el lema “Objectiu independència” s’hi poden inscriure fins a cinc persones en el mateix formulari. Si el grup és més nombrós, caldrà omplir el formulari diverses vegades o esperar al 19 d’agost, quan s’habilitarà un telèfon per apuntar-s’hi. Per canviar d’ubicació un cop feta la inscripció, cal donar-se de baixa de la primera i tornar-la a fer en el nou tram. A la comarca del Baix Camp li correspon el tram de la Gran Via de les Corts Catalanes comprès entre el carrer d'Urgell i el carrer del Comte Borrell. La manifestació d'enguany pretén omplir la Gran Via des del tram proper a la plaça de Catalunya i fins la plaça d'Espanya a més d'uns trams més reduïts dels carrers de Tarragona, Creu Coberta i de l'avinguda de Maria Cristina i l'avinguda del Paral·lel, que conflueixen a la plaça d'Espanya.  Amb aquesta imatge es vol configurar el dibuix d'una unió cap a un objectiu central. Com és habitual, la manifestació començarà a les 17.14 h, tot i que l'Assemblea recomana de ser-hi una hora abans. A més, convida la gent a baixar a Barcelona a primera hora del matí, ja que s'organitzaran diverses activitats com, per exemple, una Fira de Consum Estratègic.

Una manifestació unitària

Un any més, l'ANC organitza una gran manifestació per la Diada de l'Onze de Setembre. El lema d'enguany serà "Objectiu: independència", per recordar que sense que ningú renunciï a la ideologia pròpia, cal que tothom es posi d'acord per aconseguir aquest objectiu comú. L'Assemblea comptarà, com en els darrers anys, amb la col·laboració de més entitats independentistes, com ara Òmnium Cultural i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), per a organitzar aquesta manifestació, que serà la vuitena consecutiva. L'any passat, es va fer a l'avinguda de la Diagonal de Barcelona i va aplegar un milió de persones.

Presència a les xarxes

Des de l'ANC Cambrils es convida a la gent que es faci una foto amb el tiquet de bus o amb la samarreta de la Diada i la pengi a les xarxes socials acompanyada d'un comentari i del hashtag #Cambrils #ObjectiuIndependència.

 

Comenta aquest article