El Cambrils Unió derrota l'Aitona en el primer partit de pretemporada

Jugadors i equip tècnic del Cambrils Unió, aquest passat dissabte
Jugadors i equip tècnic del Cambrils Unió, aquest passat dissabte | Ferran Tuset

Cambrils Unió 3 - Aitona 0

El Cambrils Unió disputava, aquest passat dissabte a la tarda, el seu primer partit de pretemporada i ho feia en una tarda molt calorosa i contra l'Aitona, un equip de Tercera Catalana de la demarcació lleidatana. El partit, disputat en menys d'una setmana des de l'inici dels entrenaments, va servir per a fer canvis i proves i es va poder veure els jugadors que estan més rodats i els que encara els hi falta entrenament. També es van poder veure jugadors a prova dels que cal destacar el jugador brasiler Ícaro.

Cal dir que les ocasions van ser pel Cambrils Unió i que l'Aitona només va xutar un sol cop a porteria, al minut 73 de partit, en una jugada amb molt de perill. L'1 a 0 el va marcar Adri Villa, al minut 21 i el 2 a 0 arribava poc abans del descans, al minut 42, obra de Deiver. El 3 a 0 definitiu arribava al minut 84 i se'l va marcar l'Aitona en pròpia porteria.

Per part del Cambrils Unió van jugar Amores, Sori, Yosu, Miqui, Jusi, Ivan Martínez, Óscar Rodríguez, Sergio Rubio, Dani Saez, Adri Villa, Deiver, Òscar Morell, Adruà Ramírez, Edu Sosa, Dani Montiel, Ícaro, Pedro i Àlex.

El proper partit de pretemporada per part del Cambrils Unió, es jugarà aquest proper dimecres 14 d'agost, a l'estadi municipal, contra La Riera, equip de la Tercera Catalana.