Societat

Religió

L'associació Family Bridges es presenta davant la Regidora de Benestar, Drets Socials i Salut

Per Redacció

La reunió es va fer a les dependències municipals
La reunió es va fer a les dependències municipals | Cedida

La regidora de Benestar, Drets Socials i Salut, Hélène Arcelin, va rebre, ahir al matí, diversos representants de l’associació Family Bridges (Llaços de Família), que ha organitzat tres tallers sobre relacions familiars els dies 8, 9 i 10 d’agost al Centre Cristià ABC  de Cambrils. La regidora ha explicat que l’Ajuntament de Cambrils vol promoure la visibilitat de les diferents comunitats religioses que conviuen a la ciutat. “la convivència en la diversitat és un valor que hem de fer valdre com un aspecte positiu del nostre caràcter”, ha afirmat Arcelin que ha afegit que "és missió de l’ajuntament garantir la llibertat, el respecte i la no discriminació per qualsevol causa, també per  l’afer religiós”.

El Centre Cristià ABC és una església evangèlica, de tradició baptista. La seva comunitat està al servei de tothom amb un èmfasi cap a la família. Mitjançant la seva associació Família i Infància Digna ofereix serveis de suport social, assessorament familiar i gestió de recursos. El centre també organitza xerrades, concerts, festivals infantils, escola de mares i pares, i una varietat d’activitats, com ara la producció dels programes de Llum Ràdio.

El programa  de tallers, que va començar ahir, transversal i obert a totes les esglésies i comunitats, està dirigit a qualsevol persona que vulgui ajudar a altres persones, especialment en l’àmbit de la família, segons han explicat els representants de Family Bridges. Els tallers seran impartits pels membres d'aquesta entitat, que treballen a Chicago amb la comunitat llatina: Barbara Linek (Màster en Lideratge Organitzacional i experta en educació comunitària), Alicia La Hoz (psicòloga clínica), Maria Santos Arellano-Buchanan (Màster en Treball Social Clínic), David Buchanan (metge de família) Arturo La Hoz (educador i formador) i Fernando Campillo (pastor, escriptor i assessor familiar).  

 

Comenta aquest article