Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Platges

Les platges de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant estrenen nous serveis i millores

Per Redacció

Punt d'accessibilitat a la platja de l'Arenal
Punt d'accessibilitat a la platja de l'Arenal | Cedida
Els usuaris de les platges del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant poden gaudir aquest estiu de noves millores. En concret, d’un punt d’alta accessibilitat, davant de la Base Nàutica situada a la Platja de l’Arenal, que és una zona d’ombra, dotada amb rentapeus i bancs de fusta, perquè les persones amb mobilitat reduïda que fan servir la cadira amfíbia per banyar-se al mar o les persones que necessitin estar sota cobert, puguin esperar-se allí. Aquest punt està connectat amb una passarel·la especial que permet arribar fins a peu d’aigua. 
 
També a la Platja de l’Arenal, s’hi ha repintat la ludoteca i s’hi ha col·locat un nou camp de futbol platja, com a la Platja Punta del Riu; i s’hi ha continuat amb les tasques de balisament de les dunes existents, per protegir-hi la vegetació. A més, s’ha millorat el baby point, que s’hi var instal·lar l’any passat ( un lloc d’ombra per donar el pit i atencions als infants en les condicions més confortables i sense causar molèsties als altres usuaris de la platja), amb bancs amb respatllers.
 
A l’Almadrava, s’han arranjat les escales d’accés a la platja des de l’aparcament, s’hi ha col·locat un nou rentapeus i s’hi ofereix ara el servei de gandules i para-sols. Al passeig, així mateix, s’hi ha arranjat el paviment i s’hi han instal·lat nous bancs i papereres i s’hi ha enjardinat la zona d’accés a l’aparcament.  
 
Les platges de l’Arenal, de la Punta del Riu i de l’Almadrava han estrenat així mateix, noves pistes de voleibol.
A més, a totes les platges, s’hi han renovat la cartelleria, que inclou la informació dels serveis i dels codis de conducta; i els camps de voleibol. Durant l’estiu, així mateix, s’hi recolliran les restes de posidònia, per retornar-les a les platges un cop passada la temporada com a mesura de protecció enfront els temporals. 
 
Aquestes actuacions s’emmarquen en el pla per millorar les platges que l’any passat es va comprometre a dur a terme l’Ajuntament per fases, tenint en compte l’estudi que va encarregar la Regidoria de Turisme a una empresa especialitzada en el desenvolupament de projectes turístics.

Comenta aquest article