Cultura

Nit d'Artistes

Tot a punt per a la 18a edició de la Nit d'Artistes de Cambrils que, enguany, comptarà amb disset espectacles

Per Redacció

Imatge d'un dels espectacles de l'edició de la Nit d'Artistes de l'any passat
Imatge d'un dels espectacles de l'edició de la Nit d'Artistes de l'any passat | Jordi Moreno

Un any més arriba la Nit d'Artistes de Cambrils, un festival que estarà farcit de sorpreses i diversió. Aquest any tindrà lloc la 18a edició, el proper 17 d'agost al parc del Pinaret, i comptarà amb un total de disset espectacles de tota mena: música, màgia, espectacles, monòlegs... Com en d'altres ocasions, Pere Martí encetarà el festival amb un dels seus monòlegs. La primera part de nit prosseguirà amb Gòmez, que cantarà una cover de "Entre otros cien". A continuació, el MacArra presentarà el seu espectacle "Somnis", un show replet d'emocions, sensacions i màgia. Tot seguit, el grup Coco ens oferirà un espectacle de folklor mexicà, i per tancar aquesta primera part de festa, la cambrilenca Elisa Solé cantarà diferents versions de música pop.

La segona part s'iniciarà amb Maria Alejandra que cantarà Hold up, de la coneguda cantant Beyoncé. Tot seguit l'Estudi Giselle farà una representació de dansa amb el seu grup júnior. A continuació la maga Melaine farà un espectacle de màgia per a tots els públics, i després el grup Efímeros representarà dues cançons en directe. Santos Marzag realitzarà un espectacle de màgia participativa sobre la intel·ligència artificial, seguit per Josep Maria Colom, que farà un espectacle de teatre i cançó anomenat "Cançons d'abans". La nit seguirà amb el monòleg de Lourdes Bayonas i amb el Rock and Roll de Juan Niebla. Ja acabant la nit, el Dr. Palomino farà una valoració de les eleccions... Per tancar de la Nit d'Artistes es comptarà amb "Artristre", que oferirà un show de rumba nuclear.

Activitats paral·leles

Per altra banda, també s'ha programat d'altres activitats paral·leles al voltant de la Nit d'Artistes de Cambrils. El proper dimecres 14 d'agost, a les 16.30 hores al passeig d'Albert, s'organitzarà la Festa de l'escuma. Posteriorment, a partir de les 18 hores a la plaça de la Vila, tindrà lloc la Tarda infantil amb diferents activitats per a la canalla.

Comenta aquest article