Esports

Futbol

El Cambrils Unió es posa en marxa

Ahir al vespre es van iniciar els primers entrenaments de l'amateur i de l'equip juvenil A

Per Lluís Rovira i Barenys

L'entrenador del Cambrils Unió, Alberto López Montero, en la xerrada prèvia al primer entrenament de la temporada
L'entrenador del Cambrils Unió, Alberto López Montero, en la xerrada prèvia al primer entrenament de la temporada | Lluís Rovira i Barenys

L'equip amateur del Cambrils Unió va iniciar, ahir al vespre, els primers entrenaments de la temporada 2019-2020. Sota les ordres del nou míster, Alberto López Montero, una vintena de jugadors van iniciar les seves evolucions de cara a afrontar una exigent temporada a la Segona Catalana. La plantilla està força definida i ha suposat una total renovació respecte la temporada passada de la que només queden dos jugadors, Òscar Morell i Iván Martínez. Pel que fa al capítol d'altes, cal destacar que tornen cinc jugadors que van deixar l'equip fa dues temporades: Jusi i Dani Sáez que jugaven al Perelló; Josu i Adrián Soriano que ho feien a l'Amposta i Samu García que jugava al Camarles.

El primer partit de la pretemporada tindrà lloc aquest proper dissabte, a les instal·lacions esportives municipals, i serà contra l'Aitona de la Tercera Catalana. La preparació del Cambrils Unió continuarà amb la disputa del partit contra La Riera, el proper 14 d'agost, també a Cambrils i amb la participació al triangular que es jugarà a Vila-seca i en el que hi participarà el juvenil A del Vila-seca i el Valls, a part del Cambrils Unió. De cara al partit que s'havia de jugar davant el juvenil del Menorca, el proper 24 d'agost, a hores d'ara s'està buscant una altra alternativa davant l'anul·lació d'aquest matx. Tancarà la tanda de partits de pretemporada el que es disputarà el 31 d'agost davant el Reddis.

El Cambrils Unió iniciarà la temporada de lliga 2019-2020 amb el partit que disputarà el dissabte 7 de setembre, a casa, davant l'Amposta. L'arrencada de la lliga per al Cambrils Unió serà força exigent ja que a la segona jornada visitarà el camp de la Rapitenca i a la tercera jornada jugarà al camp del Tortosa. Tota una prova de foc que servirà per a prendre la justa mesura de les forces de l'equip cambrilenc.

El juvenil A també es posa en marxa

Ahir al vespre, també es posava en marxa l'equip juvenil A del Cambrils Unió que jugarà a la categoria de Preferent. L'equip cambrilenc compta amb nou entrenador, Chumi, procedent del Sant Pere i Sant Pau.

Jugadors de la plantilla de l'equip amateur del Cambrils Unió, ahir, en el primer entrenament de la temporada / foto: Lluís Rovira i Barenys
El juvenil A, a les ordres de Chumi, també es va posar en marxa ahir al vespre / foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article