Societat

Solidaritat

La cantant Alaska se suma a la campanya solidària «Pels valents» contra el càncer infantil

Per Redacció

La cantant Alaska amb un agent de la Policia Local i l'escut solidari de la campanya
La cantant Alaska amb un agent de la Policia Local i l'escut solidari de la campanya | Cedida

La coneguda cantant Alaska –que el passat 1 d'agost va actuar amb el seu grup Fangoria al Festival Internacional de Música de Cambrils–, va voler donar el seu recolzament a la campanya solidària "Pels valents" que duen a terme les policies locals d'arreu de Catalunya. Alaska no va dubtar en fotografiar-se amb un agent de la Policia Local de Cambrils i amb els escuts solidaris que són la imatge de la campanya. En el cas de Cambrils, els escuts duen el logotip de la policia local. 

Recordem que la campanya solidària “Pels valents” està recaptant fons per ajudar a fer realitat el Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona, el centre d’Oncologia Pediàtrica més gran d’Europa. Des de fa uns mesos, la Policia Local de Cambrils es va adherir a aquesta iniciativa que consisteix en vendre escuts personalitzats per un donatiu de 4 euros.

Nou centre pediàtric

El nou SJD Pediatric Cancer Center Barcelona tindrà capacitat per atendre 400 pacients l’any, un 30% més dels que el Servei d’Oncologia de Sant Joan de Déu atén en l’actualitat (215 casos nous cada any i 70 casos de recaigudes o segona opinió) i incorporarà els darrers avenços en la lluita contra el càncer. Les seves instal·lacions ocuparan una superfície total de 8.345 metres quadrats en un edifici de quatre plantes situat al costat de L’Hospital Sant Joan de Déu i connectat amb l’edifici principal mitjançant una passarel·la. El nou centre comptarà amb 38 habitacions; 8 càmeres per al transplantament de progenitors hematopoètics; 24 boxs a l’hospital de dia; 18 despatxos per a consultes externes; radiofarmàcia; laboratori i altres serveis no assistencials.