Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Música

Dàmaris Gelabert actuarà al XXI Rústic Festival Familiar de la Masia de Castelló el dissabte 10 d'agost

Per Redacció

Imatge d'arxiu del Rústic Festival Familiar
Imatge d'arxiu del Rústic Festival Familiar | Cedida

El dissabte 10 d'agost, a Castelló –el poble medieval del municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant–, tindrà lloc la 21a edició del Rústic Festival Familiar. L'Associació Masia de Castelló, que és l’entitat que organitza aquest esdeveniment amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, ha programat per aquest dia diversos actes.

Aquests actes començaran a les 17 hores i duraran fins a la matinada. Per als més petits, hi haurà jocs tradicionals, tallers i un espectacle de circ de Mortelo & Manzani i, com a atracció principal, a les 18 h, el concert de la famosa pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert, que ha escrit més de 200 cançons infantils i ha publicat 16 discos i 2 DVDamb el seu propi segell musical. També per la tarda, com l’any passat, s’hi oferiran activitats sota el títol «Explora les emocions: coaching lúdic, mindfulness, meditació infantil i per a adults» en una de les cases rehabilitades (per participar-hi, cal porta roba còmoda, màrfega, tovallola o manta).

A les 20 hores hi ha previst un concert de la parella formada per Marcel Lázara, ex cantant de Txarango i Júlia Arrey; a les 22 h, del grup Julivert, amb cançons populars i de taverna; i a les 23.30 h, del grup Segona Mà. Una sessió del DJ OGT tancarà el festival.

A més, hi haurà una zona de cocteleria i parades de menjar, perquè qui vulgui pugui berenar o sopar (creps, croquetes, clotxa, pa amb tomàquet, pizzes al forn de llenya...)

Les entrades costen 10 euros per als adults; i 5 euros per als infants de 4 a 10 anys si es compren de manera anticipada (a través del web www.masiacastello.cat). Els preus a taquilla són de 12 euros i 6 euros, respectivament. Els adults també tenen l’opció de comprar l’entrada nocturna (a partir de les 22 h), per 5 euros.

XVII Trobada d’Acordionistes, el 9 d'agost

El divendres 9 d’agost, un dia abans del XXI Rústic Festival, la Masia de Castelló serà l’escenari de la XVII Trobada d'Acordionistes, a partir de les 22h. Hi participarà el grup d’acordionistes local Catukra, els Amics Acordionistes, el grup de cançó tradicional Karregades de romanços; i La Viu-Viu. La Trobada finalitzarà amb la música de la cantautora Júlia Bobb & Pot.

El preu de l’entrada és de 6 euros. Per als adults hi ha un abonament, que inclou l’entrada al Rústic Festival Familiar i a la XVII Trobada d’Acordionistes per 14 euros.

Els diners recaptats amb les entrades per a la Trobada d’Acordionistes es destinaran a la rehabilitació de la casa de Cal Santo de Castelló. Igual que el Rústic Festival Familiar, aquest esdeveniment està organitzat per l’Associació Masia de Castelló, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.