Informació general

La cambrilenca d'origen xilè Alejandra Ibacache guanya el sorteig dels 6.000 euros de la Unió de Botiguers

Per Judit Pinazo



Moment del sorteig, ahir al migdia a les instal·lacions de Ràdio Televisió de Cambrils
Ahir al migdia es va celebrar a les instal·lacions de Ràdio Televisió Cambrils el sorteig dels 6.000 euros que cada any organitza la Unió de Botiguers de Cambrils, que està emmarcat dins de les activitats de Cambrils Obert, i que enguany s'ha emès en directe per la recent inaugurada TV Cambrils. L'alcalde -Robert Benaiges- va presidir el sorteig acompanyat del notari Rafael Martínez, que va donar fe de l'acte i el van acompanyar alguns dels membres de la Unió de Botiguers. La guanyadora d'enguany ha estat Alejandra Ibacache, una xilena que fa poc més de quatre anys que viu a Cambrils, que ha estat l'escollida d'entre les més de 60.000 paperetes que es van entregar als compradors d'algun dels 100 establiments associats a la Unió de Botiguers de Cambrils.

L'establiment Esports Mariné, ubicat al passeig de La Salle, ha estat el comerç que va lliurar la butlleta que ha resultat premiada i per aquest motiu s'endurà com a premi un cap de setmana a Andorra.

La guanyadora del sorteig, farà les compres demà divendres a partir de les 10 del matí seguint l'itinerari per alguns dels establiments associats a la Unió de Botiguers, com ja és habitual amb un cotxe d'època. Per tal que la guanyadora no es gasti els 6.000 euros en un únic establiment, com cada any el premi s'ha repartit en diferents vals que s'hauran de consumir en els establiments que la guanyadora triï.

Comenta aquest article