Esports

Samuel García i Fernando Nicolás Díaz, jugadors del Marina Cambrils, disputen el Campionat d'Espanya de futbol platja amb la Selecció Catalana

La Selecció Catalana va quedar en sisena posició al Campionat d'Espanya celebrat a Cadis, després de perdre a la tanda de penals contra les Illes Balears

Per Maria Vidal

Nico i Samu van jugar amb la selecció catalana de futbol platja, aquest darrer cap de setmana
Nico i Samu van jugar amb la selecció catalana de futbol platja, aquest darrer cap de setmana | Cedida

Samuel García i Fernando Nicolás Díaz, jugadors del Marina Cambrils, van formar part de la Selecció Catalana Sènior masculina de Futbol Platja al passat Campionat d'Espanya, que es va celebrar a la Platja de la Victòria de Cadis el cap de setmana del 26 al 28 de juliol. Després de jugar tres partits, l'equip català va quedar en sisena posició. 

En un principi, havien estat preseleccionats tres jugadors del Marina Cambrils AE, després que el club es proclamés subcampió de Catalunya. Així doncs, els jugadors preseleccionats es van reunir al Centre d'Alt Rendiment de Catalunya (CAR) de Sant Cugat del Vallès durant dos dies per entrenar-se. Finalment, van ser Samuel García i Fernando Nicolás Díaz els dos cambrilencs seleccionats. Per aquests dos jugadors, era la primera vegada que participaven a un torneig d'aquest nivell, però afirmen que va ser una "molt bona experiència" i creuen que van fer un bon paper dins l'equip català.

Dels tres partits que van disputar, la Selecció Catalana va guanyar en el seu debut contra Castella La Manxa (1-6), però després de jugar contra Andalusia, amfitriona del campionat, va quedar fora de la semifinal. Aquest partit va ser molt intens i disputat i, tot i que el resultat final va ser un empat (1-1), el gol average, favorable a l'equip andalús, va fer que Catalunya no pogués jugar la següent fase del campionat. 

L'últim partit que la Selecció Catalana va disputar va ser contra les Illes Balears, per determinar qui es classificava en cinquè i sisè lloc. El partit va haver d'arribar a la tanda de penals, després que el resultat també fos un empat (3-3) i no es marqués cap gol a la pròrroga. Finalment, la Selecció Catalana Sènior masculina va perdre el partit i va tancar el Campionat d'Espanya en sisena posició.  

 

 

Comenta aquest article