Esports

Tir olímpic

El Club Tir Olímpic Cambrils organitza una tirada d'avantcàrrega en homenatge al seu president honorífic Joan Bta. Ferrando

Per Joan Carreras

Es va organitzar una tirada d'homenatge al president honorífic i fundador del club, Joan Bta. Ferrando
Es va organitzar una tirada d'homenatge al president honorífic i fundador del club, Joan Bta. Ferrando | Cedida

Aquest passat diumenge 28 de juliol, el Club de Tir Olímpic Cambrils va organitzar una tirada d'avantcàrrega en homenatge al president honorífic i fundador del club, Joan Bta. Ferrando Massagué. Abans de començar la tirada hi va haver un esmorzar popular per a tots els assistents. Pel que fa a la competició –amb inscripció gratuïta–, en aquesta ocasió es va fer en dues modalitats d'armes històriques: Mariette i Kuchenreuter.

En la modalitat Mariette els tiradors assistents van ser: Eduardo Zabalegui Marín, Antonio Hernández, Guardaño, Hector Vila Cerdà, Josep Escoda Aragonès, Jesús Arribas Garcia, Pere Rofes Vernis, Luis González Garcia, Carmelo Sisterre Gateu, Jordi Amorós Vidal, Pedro Antonio Pardo Reche, Francisco Javier Vernet Medico, Francesc Ferrando Piera, Morgan Garet, Valentin Tapia Caballero i Fernando Collado Simón. Per altra banda, en la modalitat Kuchenreuter, els participants van ser: Jesús Arribas Garcia, Antonio Hernández Guardaño, Carmelo Sistere Gateu, Héctor Vila Cerdà, Eduardo Zabalegui Marín, Pere Rofes Vernis, Pedro Antonio Pardo Reche, Valentin Tapia Caballero, Josep Escoda Aragonès, Jordi Amorós Vidal, Morgant Garet i Francesc Ferrando Piera.

Com a representants del consistori cambrilenc hi van assistir els regidors Oliver Klein i Hèléne Arcelin, així com el president de la Federació Catalana de Tir Olímpic –Juan Rodríguez Milà–, el vicepresident de la secció plat –José Bernardo Lorca López– i el vocal de la secció d'armes històriques, Fernando Jurat Jordà. El president de la Federació li va lliurar una placa commemorativa a l'homenatjat, mentre que els participants a la tirada també van rebre una placa de record.

 

 
 

 

Comenta aquest article