Informació general

Es deté a la Rambla de Jaume I un home que portava nou grams de cocaïna

Per Redacció

La Guàrdia Civil va detenir la matinada del passat dia 1 de gener, entorn la una de la matinada, un veí de Cambrils de 22 anys d'edat, -Ricardo L.Z.S. i nacionalitat veneçolana- com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.
El detingut circulava amb un ciclomotor per la rambla de Jaume I, quan fou aturat per una patrulla de la Guàrdia Civil, que li va decomissar 9 grams, d'una substància que possiblement fos cocaïna, valorada en uns 600 euros. L'individu també portava uns 60 euros en moneda, que segons les fonts policials, podrien procedir de la venda de substàncies estupefaents.
El detingut va passar a disposició del Jutjat Número 4 de Reus.

El mateix dia 1 de gener, a les 5.30 hores, també a la rambla de Jaume I, un veí de Constantí de 24 anys, José S.U., com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. El detingut conduïa un Peugeot 307 quan va ser aturat per la Guàrdia Civil que li va decomissar 9 euros, d'una substància que possiblement fos cocaïna i 2 pastilles d'èxtasi, valorat tot en uns 700 euros i uns 85 euros més que podrien procedir del petit tràfic. El detingut passa a disposició del Jutjat Número 3 de Tarragona.

Comenta aquest article