Societat

Celebració

L'Associació Família i Infància Digna celebra el Festival de la Família

Per Redacció

Exhibició d'acròbates de la Nova Moixiganga de Reus
Exhibició d'acròbates de la Nova Moixiganga de Reus | Lluís Rovira i Barenys

L'Associació Família i Infància Digna va organitzar, aquest passat dissabte, el Festival de la Família al parc del Pescador. Va ser una tarda completa i variada en la que hi va haver música, teatre, dansa, activitats per als nens i un concert. La banda de gòspel Cel Obert de Valls va obrir la tarda amb els seus temes rítmics. Per altra banda, el grup artístic de quinze joves vinguts de Xàtiva va compartir diferents performances i coreografies amb un missatge basat en la fe cristiana. També hi va haver una exhibició d'acròbates de la Nova Moixiganga de Reus que, recentment, han recuperat aquesta manifestació cultural. Tot i que no va ser una actuació completa es va poder veure el bon treball que està fent el Circ Social de Reus amb la integració de joves arribats de diferents punts d'Àfrica. El festival va ser completat amb l'actuació de la cantautora Rocío Montoya, vinguda des d'Alacant. Acompanyada de la seva guitarra i la seva veu va fer vibrar el públic assistent amb el seu gòspel-flamenc.
L'acte també va comptar amb la presència dels regidors de l'equip de govern Oliver Klein i Natàlia Pleguezuelos, que van donar la benvinguda a tots els participants del festival.

L’Associació Família i Infància Digna –presidida pel pastor Fernando Campillo–, dur a terme les seves activitats des del Centre Cristià ABC, al carrer de Jaume Balmes número 12, on part de la comunitat evangèlica de Cambrils es reuneix i comparteix els seus serveis.

Imatge d'una de les actuacions musicals del Festival de la Família, el passat dissabte al parc del Pescador

 

Comenta aquest article