Informació general

Festival Internacional de Música

Talls de circulació i diferents afectacions en matèria de mobilitat els dies de concert del FIMC

Per Redacció

Imatge de la zona d'entrada al recinte del parc del Pinaret, ahir al vespre
Imatge de la zona d'entrada al recinte del parc del Pinaret, ahir al vespre | Berta Ruiz

Ahir a la nit va començar la 45a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils, al parc del Pinaret. Els dies que hi hagi concert es produiran diferents talls de circulació i d'altres afectacions en matèria de mobilitat al voltant del recinte. Segons ha informat la Policia Local hi ha diferents vies de circulació per accedir al parc del Pinaret: el passeig d'Albert, l'avinguda del Mil·lenari, el carrer de Josep Serra i Dalmau, l'avinguda de Charles Darwin i l'avinguda de l'Esport. En cas de no poder accedir pels carrers esmentats, es facilitarà l'aproximació al recinte per l'avinguda d'Adelaida, el carrer de les Creus i l'avinguda de la Independència.

Zones d’estacionament de vehicles

Pel que fa a les zones per aparcar els vehicles, des de la Policia Local se'n descriuen les següents:

·         Av. de l’Esport i carrer de Josep Serra i Dalmau, amb 500 places d’estacionament, al costat del Parc del Pinaret

·         Pàrquing “L'hort del Cuchillo” amb 130 places, a 200 metres de la porta del parc

·         Pàrquing del carrer de Pere Moretó amb 150 places, a 600 metres

·         Pàrquing del carrer de Francesc Moragues i Barret amb 120 places, a 600 metres del parc.

·         Pàrquing Xalet d’en Bau, amb 400 places a 1.100 metres del parc.

·         Carrers del Parc del Pinaret, 200 places, que normalment estan ocupades per veïns.

Prohibicions d’estacionament

·         Es prohibirà l’estacionament als carrers de Josep Serra i Dalmau i de Salvador Gener i Torrens, al costat de la porta de serveis, des del dia 18 de juliol i fins el 14 d’agost, per facilitar l’entrada i sortida de vehicles de muntatge i artistes.

·         A l’avinguda de Charles Darwin des del dia 25 de juliol i fins l’11 d’agost, per facilitar i protegir la zona d’entrada als concerts.

Zones reservades per a persones amb mobilitat reduïda

Les zones reservades per a persones amb mobilitat reduïda s'establiran els dies de concert a l'avinguda del Mil·lenari, al costat de la porta d’accés, 25 metres reservats.

Restriccions de trànsit

Es produiran restriccions de trànsit –prohibició de circulació i estacionament–, els dies de concert a l'avinguda de Charles Darwin perquè és on està situada la porta d'entrada al parc.

A les sortides dels diferents concerts, es podrà tancar al trànsit l’entrada del pont de Nou Cambrils, av. Mil·lenari i el passeig d'Albert, des de la rotonda de la Font del Centenari, i es desviarà el trànsit pel pont de Nou Cambrils, l’av. Adelaida i l’av. Mil·lenari, per facilitar la sortida dels assistents que vagin caminant. Només es deixarà accedir a taxis.

Comenta aquest article