Esports

Trial

La prova final de la Copa Tarragona Trial amb Bicicleta es disputarà, aquest dissabte, a Cambrils

Per Redacció

Àngel Batlle i la regidora d'Esports, Natàlia Pleguezuelos, en la roda de premsa de presentació de l'esdeveniment
Àngel Batlle i la regidora d'Esports, Natàlia Pleguezuelos, en la roda de premsa de presentació de l'esdeveniment | Berta Ruiz

Cambrils acollirà, aquest proper dissabte 27 de juliol, la prova final de la Copa Tarragona Trial amb bicicleta. Ahir al migdia, la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, i el tècnic del club Biketrial Costa Daurada i campió del món del 2010, Àngel Batlle, presentaven aquest esdeveniment esportiu que es disputarà a Cambrils per tercera vegada.

Els participants hauran de realitzar un circuit de dues voltes i passant per cinc zones d'obstacles. Hi haurà quatre zones artificials de troncs i mòduls de formigó al passeig de les Palmeres –i també entre la plaça de Mossèn Batalla i de Robert Gerhard– i una de roca natural a l’espigó del port. A les 18 hores es farà la sortida de les categories R2, R3, aleví i clàssics, i a les 19:30 hores la de principiant, benjamí i open blau i blanc. La classificació actual es pot consultar aquí. L’organització espera entre 60 i 70 participants, procedents principalment de Catalunya, Aragó i País Valencià. Les inscripcions es poden fer fins 30 minuts abans de la sortida.

Aquesta prova puntuable pel campionat provincial està organitzada pel Club Biketrial Costa Daurada i la Federació Catalana de Ciclisme amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils.

Cambrils acollirà la final de la Copa d'Espanya de Trial, el proper setembre

Durant la roda de premsa, tant la regidora d'Esports –Natàlia Pleguezuelos– com Àngel Batlle van avançar que Cambrils també acollirà la final de la Copa d’Espanya de Trial el 29 de setembre en el marc del Cambribike. La prova, que es disputarà al Parc del Pinaret, donarà accés a alguns pilots a la Copa del Món de l’especialitat.

La regidor d'Esports va recordar que Cambrils compta amb el Certificat de Destinació de Turisme Esportiu des del 2013 i va destacar l’aposta del govern municipal de seguir potenciant els esdeveniments esportius que afavoreixin el binomi esport i turisme. En total, aquest 2019 se celebraran a Cambrils més de 80 esdeveniments esportius on hi participaran més de 30.000 esportistes.

Comenta aquest article