Esports

Vela

Es presenta en públic el projecte del Món de l’Ona II Cambrils Youth Sailing Team, equip que competirà a la Copa del Rei de Vela

Per Redacció

Foto de grup de la presentació de l'equip del CN Cambrils que competirà a la Copa del Rei de Vela
Foto de grup de la presentació de l'equip del CN Cambrils que competirà a la Copa del Rei de Vela | Cedida

Els regatistes Món Cañellas, Alberto Guillén, Álvaro García, Miriam Oliva, Leandre Garcia, Cristina Garcia, Arnau Guillemat i Marcelo Cairo formen part de la tripulació el Món de l’Ona II Cambrils Youth Sailing Team. Una tripulació que aquest proper divendres 26 de juliol posarà rumb a Palma de Mallorca per participar a la 38a Copa del Rey Mapfre de Vela. Un nou repte que va començar a gestionar-se fa uns mesos i que en pocs dies serà una realitat. Per donar a conèixer aquesta nova aventura, l’equip format per vuit joves regatistes del Club Nàutic Cambrils presentava el projecte, el passat dissabte 20 de juliol al Barlovento, de l’Escola de Vela.

Va ser amb un sopar amb més de 130 persones que va començar a dos quarts de nou de la nit amb la presentació de l’equip per part de Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils, destacant la joventut i empenta dels vuit regatistes i la seva qualitat esportiva a nivell individual i que ara hauran de traduir a la vessant de treball en equip. En aquesta ocasió passaran de la vela lleugera a competir en creuer.

Seguidament va agafar la paraula Món Cañellas, capità de l’equip, qui va agrair als patrocinadors la seva col·laboració, així com al club i al seu pare, Ramon Cañellas i armador del Món de l’Ona II, per la seva confiança. La presentació va comptar amb la presència de Xavier Torres, president de la Federació Catalana de Vela, i del seu vicepresident, Sergi Cadenas. El primer també va dirigir unes paraules als assistents, fent incís en el valor d’aquest projecte. A continuació es va iniciar el sopar, durant el qual es va fer una rifa amb diferents obsequis d’alguns dels patrocinadors i col·laboradors.

Els integrants de la tripulació es troben davant del repte més important de la seva actual etapa com a regatistes. Amb edats compreses entre els 18 i els 23 anys compaginen les carreres universitàries amb l’alta competició. Tots ells han disputat diferents campionats d’àmbit nacional i internacional de forma individual però serà la primera vegada que treballaran junts i en un projecte tan ambiciós.

La 38a Copa del Rey Mapfre de Vela es disputa del 27 de juliol i fins al 3 d'agost. Una edició amb més de 130 vaixells inscrits de 25 països diferents.

Comenta aquest article