Cultura

Música

El Daurada Escena Festival Líric Internacional retrà homenatge, enguany, a Montserrat Caballé

Per Redacció

Cartell d'actuacions del festival d'enguany
Cartell d'actuacions del festival d'enguany | Cedida

Daurada Escena Festival Líric Internacional 2019 prepara la seva 3a edició amb la voluntat de seguir ser un referent pels amants de la lírica a les contrades del sud de Catalunya. La qualitat és una de les màximes de l'organització del festival i per això, any rere any, es fa una curada selecció de cantants de reconegut prestigi i amb una destaca projecció internacional. Enguany, el festival és un homenatge a la gran soprano Montserrat Caballé –que va morir el passat mes d'octubre–. Per això, s'han seleccionat cinc magnífiques sopranos que delectaran el públic de Cambrils i de l'Hospitalet de l'Infant amb moltes de les cançons que va interpretar Montserrat Caballé. Les cantants seran Núria Vilà, Sara Bañeras, Anna Farrés, Katerina Tretyakova i Mercedes Gancedo, que estaran acompanyades dels grans pianistes Ricardo Estrada, Berta Brull i Viviana Salisi.

La programació de concerts és la següent:

15 d'agost: Les tres sopranos (Núria Vilà, Sara Bañeras i Anna Farrés amb Berta Brull al piano). A l'església de Sant Pere, a les 21.30 hores

1 de setembre: Concert de Katerina Tretyakova amb Ricardo Estrada al piano. Al Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant, a les 20.30 hores

7 de setembre: Concert de Mercedes Gancedo amb Viviana Salisi al piano. A la Cripta de l'Ermita de Cambrils, a les 20.30 hores.

Un altra novetat d'aquesta edició és que el dia 31 d'agost tindrà lloc una masterclass a càrrec de Katerina Tretyakova. Enguany, el preu de les entrades serà amb "Entrada inversa" (es paga a la sortida).

Comenta aquest article