Informació general

L'Àrea de Benestar Social entrega regals de Nadal a 150 nens del municipi en situació desafavorida

Per Judit Pinazo



Una mare i els seus tres fills recollint els regals de la mà del Pare Noel, ahir al matí al Casal Municipal de la Gent Gran
Cap nen sense joguina. Aquest és l'objectiu de la campanya de recollida de joguets sota el nom "Fem realitat el somni de Nadal. Regala il·lusió i solidaritat" que cada any du a terme el Departament de Benestar Social perquè els nens i nenes de Cambrils que viuen en una situació desfavorida puguin rebre un regal, dies abans de la festa de Reis.

L'entrega dels joguets es va fer ahir al matí, entre les 11 i les 13.00 hores del migdia al Casal Municipal de la Gent Gran. Segons dades facilitades pel Departament de Benestar Social, enguany s'han entregat joguets a 150 nens i nenes del municipi.

Per tal de poder entregar el màxim de regals possibles es van recollir diners a través d'aportacions econòmiques solidàries que els ciutadans han fet a les guardioles -un total de 515,01 euros-, que es van dipositar en diverses botigues del municipi  i per altra banda a través de la recollida de joguets nous, o pràcticament nous, que es van recaptar en diferents punts de la localitat fins al passat 18 de desembre.

Cal destacar que també s'han comprat joguets amb la quantitat de diners recaptada pel Club Nàutic de Cambrils en el concurs de pesca fet el passat mes d'octubre –un total de 383,38 euros– i que es van entregar a l'Ajuntament i al Departament de Benestar Social per a aquesta causa.


Comenta aquest article