Esports

Rem

Regularitat del Club Rem Cambrils a la quarta regata de la XVII Lliga Catalana de Llagut

Per Antoni Font

El Club Rem Cambrils a la regata disputada a Mataró
El Club Rem Cambrils a la regata disputada a Mataró | Antoni Font

El passat diumenge 14 de juliol, emmarcada dins dels actes de "Les Santes Esportives" a Mataró, va tenir lloc a la platja de Ponent la 4a Regata de la XVII Lliga Catalana de Llagut. En aquesta ocasió organitzada pel Club Rem Capgrossos van participar-hi un total de 18 clubs i 58 equips. Les fortes onades, principalment a la zona de ponent del cap de regates, van ser les protagonistes d’aquesta jornada.

A diferència de l’última regata, l'equip veterà masculí del Club Rem Cambrils va millorar el resultat de la prova cronometrada amb una millor voga tot i ser disputada en un mar força enterbolit pel vent de llevant. El resultat final d’aquesta prova va ser l’esperat, mantenint la mitjana habitual de la temporada obtenint una 7a posició d'un total de 12 equips participants i a més d'11 segons d'avantatge respecte al següent classificat, aconseguint una crono final de 05:42,56 la qual cosa va permetre entrar de nou en una Final B.

Així mateix i també a diferència de l'última regata, els sèniors van mostrar un molt bon registre en la prova cronometrada obtenint la 4a posició amb un temps de 05:21,39 min. temps molt proper als aconseguits pels classificats en la segona i tercera posició quedant classificats per disputar de nou una Final A, el que demostra que es tracta d’un equip capaç de poder estar a l'alçada dels primers llocs de la lliga. Destacar que en aquesta ocasió i per raons tècniques, la crono dels sènior masculí va transcórrer al llarg d’un trajecte de 1.000 m en comptes dels 1.500 m, tal i com correspondria a aquesta categoria.

En el cas de la Final B, els veterans masculí van obtenir una 3a posició, amb un temps final de 06:00,25 min. En el cas de la Final A dels sèniors, tot i estar durant part del transcurs de la regata disputant-se la segona i tercera plaça, finalment només varen poder assolir la 4a posició, amb un registre de 08:31,01.

Resultats Final B – Veterà Masculí, 1.000 m:

1.- V.E. Vogadors de Cambrils: 05:24,19

2.- Club Nàutic Premià: 05:28,33

3.- CLUB REM CAMBRILS: 06:08,65

4.- R.C. Nàutic de Tarragona: 06:16,07

Resultats Final A – Absolut Masculí, 1.500 m:

1.- Club Rem Xon’s: 08:18,06

2.- A.E. Xino-Xano Deltebre: 08:24,50

3.- V.E. Vogadors de Cambrils : 08:26,91

4.- CLUB REM CAMBRILS: 08:31,01

Referent a la classificació general de la lliga, el Club Rem Cambrils en la categoria de veterà masculí manté la 7a posició, amb un total de 53 punts. La categoria sènior masculí, manté la 4a posició amb un total de 69 punts acumulats.

Destacar en aquesta ocasió, la llunyania del camp de regates respecte a la platja fet pel qual no va propiciar el clima esportiu així com tampoc va afavorir la correcta observació i el poder gaudir aquest esport per part de tots els assistents aquell dia.

La propera regata –5a i penúltima de la temporada de lliga– tindrà lloc el 28 de Juliol a la localitat de Sant Antoni de Calonge, comarca del Baix Empordà.

Diferents imatges de la competició que va tenir lloc a Mataró el passat diumenge

 

Comenta aquest article