Esports

Rem

Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils aconsegueix bons resultats a la regata de Mataró

Per Redacció

Imatge d'un moment de la regata disputada a Mataró
Imatge d'un moment de la regata disputada a Mataró | Cedida

El passat diumenge 14 de juliol es va disputar la quarta regata de la XVIIa Lliga Catalana de Llagut a Mataró (El Maresme) en la què Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils va tornar a participar amb un total de set tripulacions. La regata, amb una mar molt moguda, va provocar força sorpreses i canvis als resultats, a més de generar un fort retard de la competició pel desplaçament d’una boia de la cronometrada i un altre parell de boies.

En resultats de Vent d’Estrop van ser molt bons tenint en compte com es va desenvolupar la jornada, aconseguint tres primeres posicions, una segona, dues terceres i una cinquena.

En categoria absoluta, molt bon resultat de la tripulació femenina, que va poder classificar-se per la Final A, i un cop allà va aconseguir entrar en tercera posició en una regata disputada frec a frec amb Nàutic Premià.

Pel que fa a l’equip masculí, un cop més van tornar a fer una bona contrarellotge que els va permetre classificar-se per la final A i poder lluitar per una de les 4 primeres posicions de la regata. Un cop a la final, van acabar en tercera posició final, per darrere de Xon’s Empuriabrava i AE Xino-Xano Deltebre.

En categoria veterana, la tripulació femenina va fer una regata molt completa, aconseguint la primera plaça a la cronometrada i repetint idèntic resultat a la regata per davant de RCN Tarragona, Xon’s Empuriabrava i AVBM Torredembarra.

Pel que fa al masculí, per menys d’1 segon no van poder classificar-se per a la final A, i per tant, van haver de competir per aconseguir la cinquena posició, cosa que van aconseguir amb solvència.

En categoria juvenil masculí, bona regata de la tripulació, aconseguint la victòria a la final per davant de Rem Badalona i Natació Badalona, després d’haver aconseguit també el millor temps a la mànega cronometrada.

L’Escola de Rem continua amb els bons resultats

L’Escola de Rem va presentar dues tripulacions i en categoria infantil, van aconseguir la primera posició per davant de Rem Badalona, Nàutic Flix A i Nàutic Móra, a qui van excloure per no entrar pel carrer correcte.

En categoria cadet masculí, van patir molt amb la mala mar i de seguida es van quedar despenjats, entrant finalment en segona posició per darrere de Rem Santa Cristina A i superant a Rem Mataró i Rem Santa Cristina B.

La propera regata de Lliga es disputarà el proper diumenge 28 de juliol a Sant Antoni Calonge, en la que serà la penúltima regata de l’edició 2019 de la Lliga Catalana de Llagut, que finalitzarà el dia 4 d’agost a Deltebre.

Diferents instantànies de la participació de Vent d'Estrop a la darrera regata

 

Comenta aquest article