Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Activitats d'estiu

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant programa diferents activitats de música i dansa per al cap de setmana

Per Redacció

Cartell de l'activitat Dansa vora el mar
Cartell de l'activitat Dansa vora el mar | Cedida
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha programat diferents actes per aquest proper cap de setmana. Alguns dels més destacats són els següents: 
  • la "Dansa vora la mar", prevista per demà divendres 19 de juliol, a les 22.30 h a la Plaça Coll de Balaguer de l'Hospitalet de l'Infant. Alumnes de l'Estudi de dansa Ma. Carmen Gallardo faran una mostra de balls que han preparat durant el curs.
  • 33è Aplec de Sardanes a la vora de la mar de l'Hospitalet de l'Infant, previst per al dissabte 20 de juliol, a les 19.30 h, a la Plaça Coll de Balaguer de l'Hospitalet de l'Infant; i organitzat per Foment Cultural i l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Aquí podeu consultar-ne el programa:  https://bit.ly/2JPsIkb 
  • Concert d'ADONAY String Quartet i José Manuel Hierro, previst el diumenge 21 de juliol, a les 22 h, a la Plaça Coll de Balaguer de l'Hospitalet de l'Infant. És una formació nascuda de la unió de les inquietuds artístiques dels germans Jose Manuel Hierro, autor de la música i guitarrista del grup i Lourdes Hierro, violí principal del quartet per a crear una obra que unís el gènere flamenc amb el clàssic en un grup de petit format: "Estrellitas del mi Cielo Flamenco", un homenatge als mestres del flamenc que ens han anat deixant (Manolo Caracol, La Perla de Cádiz, Camarón, Chano Lobato, Morente i Paco de Lucía).

Comenta aquest article