Esports

Vela

Un equip de vuit joves regatistes del CN Cambrils prendran rumb a Palma per competir a la 38a Copa del Rei

L'equip Món de l'Ona II Cambrils Youth Sailing Team del CN Cambrils competirà, del 29 de juliol al 3 d'agost, en la categoria de creuer

Per Anna Chaves

Tres dels integrants de l'equip del CN Cambrils que competiran a Mallorca
Tres dels integrants de l'equip del CN Cambrils que competiran a Mallorca | Montserrat Plana

L'equip Món de l'Ona II Cambrils Youth Sailing Team del Club Nàutic Cambrils prendrà rumb cap a Palma de Mallorca, el proper 26 de juliol, per participar a la 38a edició de la Copa del Rei. Una de les competicions més importants del Mediterrani i que reuneix els millors regatistes. L'equip cambrilenc està format per un total de vuit joves d'entre 18 i 23 anys: Món Cañellas, Àlvaro García, Leandre Garcia, Arnau Guillemat, Cristina García, Albert Guillén, Marcelo Cairo i Miriam Oliva.

Enguany, la competició –que començarà el 29 de juliol i s'allargarà fins el 3 d'agost– comptarà amb 135 embarcacions de 25 països diferents, i amb onze tipus de vaixell diferents. En aquesta regata, els joves cambrilencs participaran a la categoria de creuers, amb unes embarcacions d'entre 10 i 12 metres d'eslora. A destacar que, entre les novetats d'aquest any, hi haurà una classe íntegrament femenina, així com un nou sistema de classificació.

Un dels regatistes cambrilencs –Món Cañellas– ha explicat a revistacambrils.cat que, "en aquest ocasió hem unit forces i competirem en la categoria absoluta. Tot i que sabem que és difícil, estem molt il·lusionats perquè formarem part d'una categoria en la què no hi hem participat mai. És un nou objectiu". Els membres de l'equip local asseguren que, "sense cap mena de dubte és l'experiència esportiva més important que ara mateix podem viure. Estem segurs que tots els integrants podem aportar i créixer tant a nivel individual com quan treballem en equip". Així mateix, manifesten que indiferentment del resultat, el més important és aprendre a gestionar tot l'equip, conviure durant els dies de la competició i entendre les necessitats pròpies de la regata i tota l'experiència que engloba Mallorca i participar a la Copa del Rei. 

Sopar-presentació, demà al Barlovento

Per conèixer els detalls de la nova aventura de l'equip del CNCB, demà dissabte 20 de juliol es farà un sopar-presentació al Barlovento (20 hores) amb la finalitat d'explicar el projecte així com tots els detalls de la regata i mostrar tot l'escalf i suport del club als seus integrants. Per tal de poder assistir al sopar de presentació del Món de l'Ona II Youth Sailing Team, cal reservar taula. Per fer-ho, cal contactar amb l'administració del Club Nàutic Cambrils bé, fer la reserva directament al correu premsa@clubnauticcambrils.com. El preu del sopar és 25€.

L’Apunt

Nou equipament de l'equip de regates per la temporada vinent
La Copa del Rei a Palma de Mallorca també serà l'oportunitat per conèixer el nou equipament que lluirà l'equip de regates del Club durant la temporada vinent. L'equip del CNCB vol agrair públicament a totes les empreses que han mostrat el seu suport i s'han compromès amb el nou equipament dels regatistes de club.

Comenta aquest article