Esports

Atletisme

Les atletes Nuria Caballero i Sandra Rebollo competeixen al campionat de Catalunya absolut

Nuria Caballero va competir a les proves de salt d'alçada i de llargada, mentre que Sandra Rebollo ho deia als 100 m. llisos

Per Pere Ferrando

Nuria Caballero en la prova de salt d'alçada
Nuria Caballero en la prova de salt d'alçada | Cedida

El passat diumenge 14 de juliol es va disputar el 99è campionat de Catalunya Absolut a l'Estadi d'atletisme Joan Serrahima de Barcelona. De part del Club Atletisme Cambrils hi participaven la Nuria Caballero a les proves de salt d'alçada i de llargada i la Sandra Rebollo als 100 m. llisos.

En el cas de la Nuria, era la primera vegada a la història del club que un atleta, tant masculí com femení, participava en dues proves de salt en un mateix campionat de Catalunya absolut. En una actuació excel·lent, la Nuria va assolir dues posicions de finalista, la 5a en ambdues proves. D'aquesta manera es convertia en la 1a atleta del club en assolir dues posicions de finalista en un mateix campionat de Catalunya absolut.

La primera en participar va ser la Sandra, corrent la 1a semifinal dels 100 m. llisos. Assolia la 6a. posició amb una marca de 13"66, molt a prop de la seva marca personal.

Tot seguit participava la Nuria al salt d'alçada. Salt a salt anava superant les diferents alçades del llistó: 1.53, 1.58, 1.63. També superava el llistó a 1.67 m. al tercer intent, millorant la seva marca personal. Tot i estar a punt, no va poder amb el 1.70m. Tot i la gran posició, cal dir que va saltar el mateix que la 3a classificada. La diferència de nuls en contra de la Nuria va impedir que es pogués penjar la medalla de bronze. Per la tarda, la Nuria prenia part al salt de llargada. Amb un millor salt de 5.60 m., a només 6 cm de la seva millor marca de la temporada, va assolir la 5a posició.

Sandra Rebollo, a la dreta de la imatge, en la prova dels 100 metres llisos

 

Comenta aquest article