Informació general

Més de 600 joves participen en la festa de Cap d'Any Jove 2007

Per Redacció

Les dues festes de Cap d'Any que es van organitzar a Cambrils, van transcórrer amb tota normalitat i van comptar amb un bon èxit de participació.

Una de les dues festes va ser la que va organitzar per segon any consecutiu  l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils sota el nom Cap d'Any Jove 2007. Una de les novetats de la festa d'enguany va ser la seva ubicació, ja que es va instal·lar una carpa climatitzada al pàrquing de l'Horta de Santa Maria, a diferència de l'any passat que es va celebrar al Palau Municipal d'Esports. Segons dades facilitades per l'Àrea de Joventut a la festa hi van participar més de 600 joves.

La revetlla va comptar amb l'actuació del grup Hotel Cochambre, que van iniciar la festa tocant algunes cançons per engrescar al públic i després van seguir punxant música amb la seva particular Dis-cochambre.

Cap d'any a Ka l'Arrib

La Sala Ka l'Arrib va ser l'escenari de l'altra festa organitzada al municipi en motiu de la celebració del cap d'any. Aquesta, però, estava només adreçada a joves entre els 14 i els 18 anys. A la festa hi van assistir
uns 30 joves.

Recordem que la festa de cap d'any ha estat l'última festa que se celebra en aquest local, ja que en les properes setmanes està previst que l'activitat de la sala es traslladi a un nou local, concretament al local de l'antic pub Rompeolas, situat al carrer de València, a la zona de l'Eixample Platja.

Comenta aquest article